Хареса ми,но ако стане към 50 епизода не знам дали ще го догледам(щом мангата е 20+ тома, значи има доста материал).Хумора е на добро ниво и въобще не е лигаво, така че ще се следи засега.А главната героиня е такава ракета ,че мога да гледам истериите и с часове .
Първи епизод беше горе долу. В мангата беше далеч по-вдъхновяваща сцената Но то от тук насетненапрактика започва шоуто и ако приема първия епизод за стъпителен е добре^^
_________________ <3
Заглавие:
Публикувано на: Съб Окт 18, 2008 10:39 am
thefolenangel
Всепризнат Спамър
Момента в който на Киоко всички ключалки се отключват, а самата тя обръща ценносната си система на 180 градоса Толкова много ли са бележите сцени в първи епизод все пак ?!^^
_________________ <3
Заглавие:
Публикувано на: Съб Окт 18, 2008 12:08 pm
Jojo
Регистриран на: Нед Сеп 18, 2005 11:23 am Мнения: 1165 Местоположение: In the middle of nowhere
Гледах първи епизод. Страхотен. Аз си мислех за съвсем други неща. Страшно много ми хареса това че нащо момиче не се депресна ами точно обратното, стана берсерк
Нямам търпение на тоя мухльо Шо, да му изтрият самодоволната усмивчица ;D
A и групата на която гледах епизода Чихиро.. е просто отвратителна. ;;
изгледах 2 епизод^^ много беше готин направо се разцепих да се смея опредлено сега като си боядиса косата главната героиня е по-добре,че преди не ме радваше особено :] накрая какво държеше сми какъв зелечук,че ми стана интересно и ще видим как ще се развие историята(сигурно ще я удобрят няма как иначе ^^)
Пфууу... изгледах наведнъж 2-ри и 3-ти и се сцепих от смях!
Кьоко е невероятна! Толкова съчувствах на онзи, като го преследваше и в същото време се давих от смях. Да не говорим за изпълнението с телефона, как го трЕсна в земята !
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 109 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения