|
Дата и час: Чет Мар 06, 2025 12:14 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Окт 16, 2008 7:33 pm |
Beleg Kutalion |
|
 |
|
Само, че не ги чакайте веднага. Като станат, тогава. А haku_chan ако няма нищо против предложението на "Teeth_like_a_wolf" много ще ме улесните  . *не че няма да ги напиша, но ще отнеме повече време*.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Окт 16, 2008 8:26 pm |
 |
haku_chan |
|
 |
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 11:53 pm Мнения: 2023 Местоположение: ~Островът насред Лунното езеро.~
|
Beleg Kutalion написа: Само, че не ги чакайте веднага. Като станат, тогава. А haku_chan ако няма нищо против предложението на "Teeth_like_a_wolf" много ще ме улесните  . *не че няма да ги напиша, но ще отнеме повече време*.
Нямам против, по принцип съм за Канаме, но и със Зеро са хубава двойка.  А ще чакаме колкото трябва, спокойно.
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Окт 17, 2008 6:10 pm |
 |
Lost_Ronin |
|
 |
|
Звучи добре идеята, но по своята същност е страшно глупава.  Ако някой иска нещо което харесва, защо не си го напише сам и не се научи как да пише? Защо да занимава другите да му пишат нещо, което даже може да не е в техния стил, та даже и да не им харесва? Казвате много "Нару" фикове се навъдиха и искате друго, еми на първата страница веднага има поръчка за нару разказ.  Глупаво е така. Пишете си каквото ви е кеф и както ви е кеф. С времето ще се научите, а ако не се научите ще четете чужди фикове, а вие самите същевремено ще се захванете с нещо друго. Всеки да си прави каквото му е кеф, а не да занимава другите.  Особено, като накрая може да не хареса начина, по който му е написан поръчания фик.
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Окт 17, 2008 7:19 pm |
Beleg Kutalion |
|
 |
|
Може да не се хареса. Истина е. Но пък не всеки може да отдели толкова много време да чете и да пише, за да стане добър, а трябва и талант. Трябва да има освен това и свежа идея, която имат само тези споходени от музата.
Затова след като напиша тези фикове другите ще си вадят изводи за това дали да искат фикове от мен.
Освен това... Занимава се този, който иска. Който не иска може да релаксира, гледайки анименцето си и да се радва на птичките и пчеличките. Не съм задължил никой да се включва в инициативата. Всеки с желание, време и умения е добре дошъл, но аз смятам да се занимавам, тъй че почти всеки Request ще бъде уважен (все пак ще си правя някакъв личен подбор... не ми се пише примерно за Voltron :Р ).
Някакви други забележки?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Окт 17, 2008 7:50 pm |
Beleg Kutalion |
|
 |
|
Ти пък стига спамил 'начи :Р. Това за СасуНару няма да го пиша дори и да е гавра. Е Нимерия да се занимава :Р.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Окт 17, 2008 8:42 pm |
 |
nem13 |
|
 |
|
Lost_Ronin написа: Звучи добре идеята, но по своята същност е страшно глупава.  Ако някой иска нещо което харесва, защо не си го напише сам и не се научи как да пише? Защо да занимава другите да му пишат нещо, което даже може да не е в техния стил, та даже и да не им харесва? Казвате много "Нару" фикове се навъдиха и искате друго, еми на първата страница веднага има поръчка за нару разказ.  Глупаво е така. Пишете си каквото ви е кеф и както ви е кеф. С времето ще се научите, а ако не се научите ще четете чужди фикове, а вие самите същевремено ще се захванете с нещо друго. Всеки да си прави каквото му е кеф, а не да занимава другите.  Особено, като накрая може да не хареса начина, по който му е написан поръчания фик. 
Никой не може да се научи да пише. Хората могат да подобрят стила си, идеите им да стават по-оригинални и развити, но не можеш да се научиш на изкуство. Каквото и да научиш, ако нямаш талант, то не е изкуство...
Толкова ли не забеляза, че рикуеста на първата страница за Наруто е ебавка?

|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Окт 17, 2008 8:57 pm |
 |
snookie |
|
 |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Nimeria написа: Мдам. Искам Йожи и Оми от Вайс Кройц в някое тясно помещение и с много секс :Р Ама искам някое момче да го напише , лол :Р Гей секс!
Аз пък искам оргия с Муген, Кибагами Джубей, Кюзо и дядката от Нинджа Скрол

Bastor написа: Силно под нивото си ми момче
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Окт 17, 2008 9:17 pm |
 |
Lost_Ronin |
|
 |
|
nem13 написа: Никой не може да се научи да пише. Хората могат да подобрят стила си, идеите им да стават по-оригинални и развити, но не можеш да се научиш на изкуство. Каквото и да научиш, ако нямаш талант, то не е изкуство...
Толкова ли не забеляза, че рикуеста на първата страница за Наруто е ебавка?
Страшно си претенциозен.  Отхвърляш труда на началните учители. Те не учат ли децата да пишат? Учителят ми по рисуване, значи не е направил нищо? Значи всичко е до талант, а той на нищо не ме е научил, за какво ли му давам пари.
Значи отхвърляш и рисунките на малките деца, като произведения на изкуството?  Кой според теб може да прави изкуство и кой не? Аз казвам, че всички могат. Даже и децата, които не знаят основните цветове и рисуват с фулмастри, децата, които клепат с боите, хората които пишат стихове (колкото и изтъркани и клиширани да са), хората пишещи дневници, хората пишещи есета, наивни романчета и т.н. — значи според теб те не творят, не правят изкуство, така ли?!
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Окт 17, 2008 9:40 pm |
 |
Lost_Ronin |
|
 |
|
Тоест? Не отговаряш директно на зададените въпроси.  Децата също пишат есета (по-дълги от страничка) рисуват (печелят конкурси, понякога световни). И това значи, ли че отхвърляте труда на всички? Тоест "той е написал пет тома, а онзи едно разказченце, значи не струва, като творец". И пак питам: хората правят ли изкуство или не, колкото и да не е на висотата на Толкин, Айзък Азимов, Рембранд, Пикасо и т.н.
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Окт 18, 2008 10:46 am |
 |
nem13 |
|
 |
|
Lost_Ronin написа: nem13 написа: Никой не може да се научи да пише. Хората могат да подобрят стила си, идеите им да стават по-оригинални и развити, но не можеш да се научиш на изкуство. Каквото и да научиш, ако нямаш талант, то не е изкуство...
Толкова ли не забеляза, че рикуеста на първата страница за Наруто е ебавка? Страшно си претенциозен.  Отхвърляш труда на началните учители. Те не учат ли децата да пишат? Учителят ми по рисуване, значи не е направил нищо? Значи всичко е до талант, а той на нищо не ме е научил, за какво ли му давам пари. Значи отхвърляш и рисунките на малките деца, като произведения на изкуството?  Кой според теб може да прави изкуство и кой не? Аз казвам, че всички могат. Даже и децата, които не знаят основните цветове и рисуват с фулмастри, децата, които клепат с боите, хората които пишат стихове (колкото и изтъркани и клиширани да са), хората пишещи дневници, хората пишещи есета, наивни романчета и т.н. — значи според теб те не творят, не правят изкуство, така ли?! 
Много малко деца правят изкуство на тая крехка възраст. Аз познавам едно само.
Мда, отхвърлям труда на началните учители. Те не учат децата да пишат или да рисуват, те ги учат да копират. Децата копират, защото нямат базата, за да създават, освен някои изключения, които по-късно често стават творци. Естествено, има и такива, които не са изключения, те почват да създават изкуство по-късно.
Да, децата пишат есета... зачитал ли си се обаче в това колко банални са и дали имат оригинални идеи? Някои имат. Има и деца, които рисуват хубаво, но те са си изключения и се броят на пръсти.

|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|