Дата и час: Чет Мар 06, 2025 12:30 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 4 [ 51 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 16, 2008 7:10 pm 
Аватар

Аз искам нещо от Vampire Knight- Зеро и Юки :love: И наистина искам да се случи нещо по така с Соул и Мака. Ще е много яко!!!

ако наказваш - накажи сурово,
ако пируваш - нахрани се до насита.
Толстой
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 16, 2008 7:33 pm 

Само, че не ги чакайте веднага. Като станат, тогава. А haku_chan ако няма нищо против предложението на "Teeth_like_a_wolf" много ще ме улесните :lol: . *не че няма да ги напиша, но ще отнеме повече време*.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 16, 2008 8:26 pm 
Аватар

Beleg Kutalion написа:
Само, че не ги чакайте веднага. Като станат, тогава. А haku_chan ако няма нищо против предложението на "Teeth_like_a_wolf" много ще ме улесните :lol: . *не че няма да ги напиша, но ще отнеме повече време*.

Нямам против, по принцип съм за Канаме, но и със Зеро са хубава двойка. :D А ще чакаме колкото трябва, спокойно. :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 16, 2008 11:54 pm 
Аватар

:lol: Внимавай с Канаме, че ще те бия - искам го щастлив и сам :twisted: Иначе бих помогнала, но ще е след седмица... Кофти период в академичния календар

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 17, 2008 6:10 pm 
Аватар

Звучи добре идеята, но по своята същност е страшно глупава. :? Ако някой иска нещо което харесва, защо не си го напише сам и не се научи как да пише? Защо да занимава другите да му пишат нещо, което даже може да не е в техния стил, та даже и да не им харесва? Казвате много "Нару" фикове се навъдиха и искате друго, еми на първата страница веднага има поръчка за нару разказ. :? Глупаво е така. Пишете си каквото ви е кеф и както ви е кеф. С времето ще се научите, а ако не се научите ще четете чужди фикове, а вие самите същевремено ще се захванете с нещо друго. Всеки да си прави каквото му е кеф, а не да занимава другите. :) Особено, като накрая може да не хареса начина, по който му е написан поръчания фик. :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 17, 2008 7:19 pm 

Може да не се хареса. Истина е. Но пък не всеки може да отдели толкова много време да чете и да пише, за да стане добър, а трябва и талант. Трябва да има освен това и свежа идея, която имат само тези споходени от музата.

Затова след като напиша тези фикове другите ще си вадят изводи за това дали да искат фикове от мен.

Освен това... Занимава се този, който иска. Който не иска може да релаксира, гледайки анименцето си и да се радва на птичките и пчеличките. Не съм задължил никой да се включва в инициативата. Всеки с желание, време и умения е добре дошъл, но аз смятам да се занимавам, тъй че почти всеки Request ще бъде уважен (все пак ще си правя някакъв личен подбор... не ми се пише примерно за Voltron :Р ).

Някакви други забележки?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 17, 2008 7:50 pm 

Ти пък стига спамил 'начи :Р. Това за СасуНару няма да го пиша дори и да е гавра. Е Нимерия да се занимава :Р.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 17, 2008 8:42 pm 
Аватар

Lost_Ronin написа:
Звучи добре идеята, но по своята същност е страшно глупава. :? Ако някой иска нещо което харесва, защо не си го напише сам и не се научи как да пише? Защо да занимава другите да му пишат нещо, което даже може да не е в техния стил, та даже и да не им харесва? Казвате много "Нару" фикове се навъдиха и искате друго, еми на първата страница веднага има поръчка за нару разказ. :? Глупаво е така. Пишете си каквото ви е кеф и както ви е кеф. С времето ще се научите, а ако не се научите ще четете чужди фикове, а вие самите същевремено ще се захванете с нещо друго. Всеки да си прави каквото му е кеф, а не да занимава другите. :) Особено, като накрая може да не хареса начина, по който му е написан поръчания фик. :lol:

Никой не може да се научи да пише. Хората могат да подобрят стила си, идеите им да стават по-оригинални и развити, но не можеш да се научиш на изкуство. Каквото и да научиш, ако нямаш талант, то не е изкуство...

Толкова ли не забеляза, че рикуеста на първата страница за Наруто е ебавка?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 17, 2008 8:57 pm 
Аватар

Nimeria написа:
Мдам. Искам Йожи и Оми от Вайс Кройц в някое тясно помещение и с много секс :Р Ама искам някое момче да го напише , лол :Р Гей секс!

Аз пък искам оргия с Муген, Кибагами Джубей, Кюзо и дядката от Нинджа Скрол :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 17, 2008 9:17 pm 
Аватар

nem13 написа:
Никой не може да се научи да пише. Хората могат да подобрят стила си, идеите им да стават по-оригинални и развити, но не можеш да се научиш на изкуство. Каквото и да научиш, ако нямаш талант, то не е изкуство...

Страшно си претенциозен. :shock: Отхвърляш труда на началните учители. Те не учат ли децата да пишат? Учителят ми по рисуване, значи не е направил нищо? Значи всичко е до талант, а той на нищо не ме е научил, за какво ли му давам пари. :?
Значи отхвърляш и рисунките на малките деца, като произведения на изкуството? :? Кой според теб може да прави изкуство и кой не? Аз казвам, че всички могат. Даже и децата, които не знаят основните цветове и рисуват с фулмастри, децата, които клепат с боите, хората които пишат стихове (колкото и изтъркани и клиширани да са), хората пишещи дневници, хората пишещи есета, наивни романчета и т.н. — значи според теб те не творят, не правят изкуство, така ли?! :o

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 17, 2008 9:40 pm 
Аватар

Тоест? Не отговаряш директно на зададените въпроси. :) Децата също пишат есета (по-дълги от страничка) рисуват (печелят конкурси, понякога световни). И това значи, ли че отхвърляте труда на всички? Тоест "той е написал пет тома, а онзи едно разказченце, значи не струва, като творец". И пак питам: хората правят ли изкуство или не, колкото и да не е на висотата на Толкин, Айзък Азимов, Рембранд, Пикасо и т.н.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 17, 2008 9:52 pm 
Аватар

Ако може да напишете нещо за Инуяша, ще ви бъда много благодарна. А пък, който си може да пише фикове и тем подобни литературни произведения си го може, но който не може просто не може няма как да се научи. Аз лично съм се опитвала да пиша разни разказчета, но просто не ме бива. Има хора, на които им се отдава и такива, на който не им се отдава, нали? :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 17, 2008 9:53 pm 
Аватар

Ще пишат за Зеро и Юки- шалялялялала :love: :love: :love:

ако наказваш - накажи сурово,
ако пируваш - нахрани се до насита.
Толстой
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 18, 2008 12:42 am 
Аватар

Вижте сега ... Направете си една темичка , в която да си дискутирате всички проблеми на творчеството (като творчество , а не като раздел във форума) и не оспамвайте тази тема , моля.

Едит: Ооо , даже вече сте си направили - спамете там , а не тука :Р

Ich und du...
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 18, 2008 10:46 am 
Аватар

Lost_Ronin написа:
nem13 написа:

Страшно си претенциозен. :shock: Отхвърляш труда на началните учители. Те не учат ли децата да пишат? Учителят ми по рисуване, значи не е направил нищо? Значи всичко е до талант, а той на нищо не ме е научил, за какво ли му давам пари. :?
Значи отхвърляш и рисунките на малките деца, като произведения на изкуството? :? Кой според теб може да прави изкуство и кой не? Аз казвам, че всички могат. Даже и децата, които не знаят основните цветове и рисуват с фулмастри, децата, които клепат с боите, хората които пишат стихове (колкото и изтъркани и клиширани да са), хората пишещи дневници, хората пишещи есета, наивни романчета и т.н. — значи според теб те не творят, не правят изкуство, така ли?! :o

Много малко деца правят изкуство на тая крехка възраст. Аз познавам едно само.

Мда, отхвърлям труда на началните учители. Те не учат децата да пишат или да рисуват, те ги учат да копират. Децата копират, защото нямат базата, за да създават, освен някои изключения, които по-късно често стават творци. Естествено, има и такива, които не са изключения, те почват да създават изкуство по-късно.

Да, децата пишат есета... зачитал ли си се обаче в това колко банални са и дали имат оригинални идеи? Някои имат. Има и деца, които рисуват хубаво, но те са си изключения и се броят на пръсти.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 4 [ 51 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]