|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 10:14 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Окт 17, 2008 12:43 am |
 |
Mikki |
|
 |
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 3:41 pm Мнения: 1148 Местоположение: Paradise
|
zipo-kun написа: на третата снимка с бухала по-добре да е before...
ее ама защо?
аз точно нея най си я харесвам хаха. оправих не само цветовете ами тя всъщност вече има някакви цици. има някои неща които малко трудно се забелязжат, от сорта на това че на бифор и стърчат разни косъмчета от главата, а афтър ги няма, но това няма значение освен ако снимката не е за принт, това е и цялата идея на бифор-афтър-а де. за да се покаже кои детайли изпъкват гадно на принт, тая снимка ако я видиш на билборд ще се ужасиш
но все пак искам да кажеш какво не ти харесва, не ме кефят тия коментари 'тва не ме кефи, онова не ме кефи' ок, разбирам, не те кефи ама защо
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Окт 17, 2008 2:07 am |
 |
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
А може би страда от синдром на Даун ?
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Окт 17, 2008 9:49 am |
 |
mona_fei4kata |
|
 |
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 7:21 pm Мнения: 970 Местоположение: homeless =D
|
Браво : )
На мен първата не ми харесва, защото никога не съм харесвала този "копринен" ефект с леко сияние, върху кожата... Известно ми е, че така се махат пъпки, но честно казано повече ме радва с тях ^^ Просто ми бие на изкуствено...
Втората е станала супер
На третата може би трябва да пуснеш малко светлина върху долната устна и под скулата, че верно малко се деформира...
Като цяло, втората е супер

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Окт 17, 2008 11:14 am |
 |
zipo-kun |
|
 |
Регистриран на: Пон Окт 16, 2006 1:51 pm Мнения: 184 Местоположение: Бургас
|
Mikki написа: zipo-kun написа: на третата снимка с бухала по-добре да е before... ее ама защо? аз точно нея най си я харесвам хаха. оправих не само цветовете ами тя всъщност вече има някакви цици. има някои неща които малко трудно се забелязжат, от сорта на това че на бифор и стърчат разни косъмчета от главата, а афтър ги няма, но това няма значение освен ако снимката не е за принт, това е и цялата идея на бифор-афтър-а де. за да се покаже кои детайли изпъкват гадно на принт, тая снимка ако я видиш на билборд ще се ужасиш  но все пак искам да кажеш какво не ти харесва, не ме кефят тия коментари 'тва не ме кефи, онова не ме кефи' ок, разбирам, не те кефи ама защо 
за тялото си права , но като погледна лицето на after и ме хваща страх ^ ^'
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|