|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 2:52 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 11, 2008 4:29 pm |
|
Omega Red |
|
|
|
хахахахахаха силен си, признавам ти го , това не е майтап , нали ?
_________________ Babyface, East Side Gunz gang member - Cri-kee "The Lucky"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 11, 2008 10:57 pm |
CommaMan |
|
|
|
Kidamy е прав, Пейн = 6 реалма, ама се пак Год реалма имам чувството че е 2 пъти по-здрав от останалите, все пак е Год А Какаши както видяхме накрая го метна с някаква експлозия, и май май си е пътник
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Окт 12, 2008 11:32 pm |
|
Haxx0r |
|
|
|
Грешка е.
Трябва да има знака на дъжда...
Интересно дали и в анимето ще бъде същото
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 13, 2008 12:27 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
SHADOWSONG, не вярвам, защото тогава моите безумни напъни ще се окажат верни, че Пейн е братчето. А тия ги говорих преди година и нещо , аз лично за момента съм песимист относно старото си мнение.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 13, 2008 7:04 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Какаши - сенсей спаси Ирука - браво има червена точка от мен ( и фенгърълски писък ) ~ Ся Кишимото само да не вземе да ми утрепе Какашито - той почна само хубавите герои да трепе , ни го е срамъ
Наруто не смятам че ще се засече директно с Пейн -имам предвид поне за момента не видяхме чааааак такова развитие на техниката , а при положение че Пейн победи Джирая като едното нищо май Наруто няма много шанс и 5-та опашка да изкара ( ся ако дигне до 9 може и да успее ако Пейн седи и зяпа настрани , но малко ме съмнява ) . Т.е възможностите са две- или тийм уърк или Саске да дрънне от някъде ( този персонаж ми го опропастиха T^T , но все още имам някаква надежда за него ) и да ползват силите дето Итачи им ги даде
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|