|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 1:02 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Окт 09, 2008 4:48 pm |
 |
inc |
|
 |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 1:55 pm Мнения: 1201 Местоположение: Пловдив
|
вкарай въображение,
а истината е че са просто боклучета изрезки от една папка, но аз видях тези дълги лентички и реших да `съттворя` охлюфчета
_________________ dolls can't cry~huh White Apple Tree - Snowflakes
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Окт 13, 2008 9:39 pm |
TenTen |
|
 |
|
Според мен щеше да е по-добре ако не ги беше напарвила тези бели лини,ама второто не е лошо де... и бтв един въпрос как го правиш този ефект във кексчето с тези точки,че от отдавна се иптам
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Окт 13, 2008 9:49 pm |
 |
inc |
|
 |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 1:55 pm Мнения: 1201 Местоположение: Пловдив
|
TenTen написа: Според мен щеше да е по-добре ако не ги беше напарвила тези бели лини,ама второто не е лошо де... и бтв един въпрос как го правиш този ефект във кексчето с тези точки,че от отдавна се иптам
Да ти кажа и аз много се чудех
Значи, тва е четка с някакви квадратчета и просто исках да я пробвам върху нов леър, и я сложих върхо кексчето и по случайност взе че ми хареса как седи, нагласих блиндинг опциите на не помня какво и така.
Иначе това си беше един експеримент с тези рисунчици. Който не се получи точно както исках но бива(поне за мен)
Иначе почти съм горда с ягодката  тя най-ми хареса от цялата работа^^
_________________ dolls can't cry~huh White Apple Tree - Snowflakes
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Окт 18, 2008 9:44 am |
TenTen |
|
 |
|
Първата от новите ми харесва.Снимките с котето нещо не ми харесаха може би заради количеството светлина.Можешеда са мн по-добре ако имаше повече...слънце,но иначе самото коте си е мн сладко /ще свърши в чинията ми/... Поредният ми въпрос /леле аз тебе се нещо та питам/ щото имаше една учебна рисунка на баба.Да не си в някъкво училище по изкуствата и ако е така къде?
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|