Дата и час: Чет Мар 06, 2025 8:35 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 6 от 33 [ 492 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 33  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 02, 2006 12:15 pm 
Аватар

от любовта.Като ми казе някои 4е ме оби4а и изтръпвам

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 02, 2006 12:27 pm 
Аватар

pashka написа:
от любовта.Като ми казе някои 4е ме оби4а и изтръпвам

баничките са по-страшни.... :(

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 02, 2006 6:27 pm 
Аватар

Иска ми се да цитирам генерал Чип Хазард , който казва : "Страхуваш ли се ! Всички се страхуваме , само наистина лудите не изпитват страх"

Ta по въпроса .
Ей много ме е страх от високо , ама направо фобия имам . Ако ме накарат да изляза на терасата на сграда , ако съм на етаж над третия и ми става нещо . Абе откачена работа . К'во да се прави , някои хора са родени да си стоят долу на земята .
Други страхове - паяци , насекоми , членестоноги , такива работи .

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 25, 2006 5:28 pm 
Аватар

ми от тва да бъда сам ама тотално сам :(

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 25, 2006 5:42 pm 
Аватар

страхът е инстинкт,който ни подсказва,че наблизо има опасност......или нещо такова.....абе,забравих,ама пишеше готини неща и за фобиите и за тълкуването на някои пословици за страха и...нема значение.the point is that....това е нормално и е продиктувано от самата природа.
няма нищо страшно в страха.(or so I hope)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 27, 2006 6:49 pm 
Аватар

CLOVER_SPY_F написа:
но наи-много ме е страх от изнасилване(особено след слу4ея с Христина и Роси ,а и познавах едната . :?

Еее, от това кой не го е страх, тва е отвратителна работа..
Аааа...отделно..^^Когато госпожата по физика ме набута да се разхождам върху решетките на обсерваторията на 15 метра височина (+-) окончателно разбрах, че ме е страх от високо--soооо funny..Както каза PNS666, някои хора просто са създадени да си стоят на земята^^. Другоо..страх ме от вътрешността на човека, не от кръв, но от самата..вътрешност и възможността нещо да се прецака^^. Тъпо, но факт :). Като си четеш учебника по биология, видждаш как всички органи в тялото работят в съвършен баланс--тва носи кръв до онова, докато незнам си какво прави нещо си xD и след две болници мога да кажа, че започна да ме бъзе от болести^^

Deep roots are not reached by the frost.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 27, 2006 7:18 pm 

Аз много съм си мислил по тоя вапрос ,щот попринцип съм такъв човек че като ме е страх от нещо гледам да го преоодолея хах като да речем ВИСОЧИНИ , е преди два месеца испитах 5 пъти свободно падане от 30 метра височина и са определено не ме е страх както преди. :D
НО едно нещо незнам как да се пребори.? Чувството на САМОТА :? Отвратително чувство и от него ме е най-страх до такъв извод съм стигнал! :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юни 27, 2006 8:04 pm 
Аватар

Satory написа:
Аз много съм си мислил по тоя вапрос ,щот попринцип съм такъв човек че като ме е страх от нещо гледам да го преоодолея

Same here...

В интерес на истината аз до скоро не можех да се сетя за нещо, от което да ме е страх в истинския смисъл на думата...Ама после гледах някакъв филм и там имаше едно много гадно тъмно езеро и аз много се стресирах от него :(

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 28, 2006 1:28 am 
Аватар
Пантсу Мастър

Буболечки. Ама живи буболечки. Такива дето се мърдат. Като видя някое наблизо и направо изпадам в паника. Мъртвите не ме бъркат ама от живите изкрейзвам. Освен това имам и лек страх от височина, но нищо особено. По-скоро дискомфорт отколкото страх.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 28, 2006 2:39 am 

От избухливата личност която съм. От това, че е късно да се боря за здравето си и да бъда какъвто искам. Панически страх нямам. Нито от дълбочини, височини, насекоми, тъмни пространства. Всички те са породени от фантазии, че ще се удавите, ще паднете, ще умрете или нещо ще ви сграбчи в тъмното. Страх ме е също така и от смъртта на близък. Друго не мисля, че може да ме стресира по някакъв начин. Може би и ако
преживея още една година като тази заедно с любимите хора около любимия футболен клуб...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 28, 2006 12:34 pm 

Safiir написа:
Ама живи буболечки. Такива дето се мърдат.

:D По принцип щом са живи мърдат :)

А иначе
Killa_B написа:
Нито от дълбочини, височини, насекоми, тъмни пространства. Всички те са породени от фантазии, че ще се удавите, ще паднете, ще умрете или нещо ще ви сграбчи в тъмното.

Абе незнам дали е само фантазия :? Щот аз кат вида стършел не бих казал че му се радвам или пък ако съм на вътре в морето не бих казал че си подсвирквам докато плувам а пък осбено си представи нощно време в морето ама не близко до брега и ти се лепне някои плик на крака :D не ми е от наи забавните моменти в първия момент . Докато не знам че е плик. ХААХАХ :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 28, 2006 12:38 pm 
Аватар

От учителките....
Проявявт нечовешко ниво на садизъм към всичко живо...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 28, 2006 2:18 pm 

От... от... от... ОТ КОНТРОЛЬОРИТЕ!!!!! Бооожеее като влязат с тея сините жилетки за да ми земат априте и изтръпвам... :(
:lol:
Иначе от какво друго ме е страаххх... ами в момента не се сещам нещо конкретно по-късно ще едитна :) Сигурен съм че има и нещо друго ама определено не може да се сравнява със страха от контрольооооориитеееее!!! :lol:
Иначе от височини, тъмно, насекоми и тем подобни не ме е страх. НО за дълбокото не знам... някак си не ми е комфортно на 3-4 метра под повърхността на водата даже

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 28, 2006 2:28 pm 

Satory написа:
Safiir написа:
Ама живи буболечки. Такива дето се мърдат.

:D По принцип щом са живи мърдат :)

А иначе
Killa_B написа:
Нито от дълбочини, височини, насекоми, тъмни пространства. Всички те са породени от фантазии, че ще се удавите, ще паднете, ще умрете или нещо ще ви сграбчи в тъмното.

Абе незнам дали е само фантазия :? Щот аз кат вида стършел не бих казал че му се радвам или пък ако съм на вътре в морето не бих казал че си подсвирквам докато плувам а пък осбено си представи нощно време в морето ама не близко до брега и ти се лепне някои плик на крака :D не ми е от наи забавните моменти в първия момент . Докато не знам че е плик. ХААХАХ :)

Е, ако не е фантазия като ти се лепне плик на крака плкакво си представяш - акула, косатка или някакво друго human eating sea monster?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 28, 2006 3:18 pm 

Killa_B написа:
Е, ако не е фантазия като ти се лепне плик на крака плкакво си представяш - акула, косатка или някакво друго human eating sea monster?

=))
Не ми се случвало досега... обикновено си представям плик който ми лепне на крака =))
Ще си опитам другия път да си представя пликообразна акула която ми отхапя стъпалото :D

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 6 от 33 [ 492 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 33  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]