|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 3:57 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 06, 2008 11:33 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4724_1349864918.png) |
Pres |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
я, аз съм бил пуснал темата ^^" бях забравил
ии първи епизод
chara art - страхотен, просто героите много ми харесаха!
opening също, приятна мелодия, intro-то беше интересно, в общи линии обясни за какво става въпрос (в повечето анимета няма, за да не се разкриват детайли, но според мени така е добре)
някакси не ми хареса идеята за движещи се в космоса хора, ноо~ все пак анимето е по игри, главно действието е доброто
ии като цяло от началото не ме впечатли като, например, Phantasia, но ми харесва
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 13, 2008 11:34 am |
![Аватар](http://i91.photobucket.com/albums/k288/uKoHoMHuq/scandal_anime_small.png) |
SSJ Kisoso |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Очаквания... неоправдани ><
Като, че ли давах много на tales историите и забравих, че все пак миналите са били OVA тип /без 13 еп-ното, което е почти същото ^^"/
Все пак 3еп. успяха за да избързват с представянето на всички главни герои /като гледам, само един липсва, а в Symphonia чак на 3-тия се показа последния ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) <-говорим си за адаптацията/.
Първият епизод ме изпрати в света на сънищата, ама буквално, но Shinsen добре направиха да пуснат двоен рилийз и ме освежиха с духа на adventurъ със следващия епизод ^^
Не може да отбележим каква сладука комбина са Люк и Мю <3, а Тиер фенгрлва отстрани.
OP-то пък не ми хареса толкова, но пък го чакам на single с това на VK2 /който излиза след 2 дена /party/.
@velkito Всеки tales се развива в различни светове и имат различни истории (; /от игрите има една, която е сборна, но едва ли ще я видиш аниме-адаптирана/
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|