|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 11:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 20, 2006 9:51 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=188.jpg) |
SSJ Goku |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Чет Авг 18, 2005 8:01 pm Мнения: 657 Местоположение: The Fantasy Realm
|
Safiir написа: Иначе ръчно като го пусна да се тегли става ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Явно нещо или rapget-а или настройките му не са наред.
а може ли даде6 скреенове как се сваля от отя сайт, защото аз като цъкна линка и никъде не ми излиза линк за даунлоудване. 6те съм много благодарен
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 20, 2006 9:52 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=405_1342971944.jpg) |
dripper |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 3:30 pm Мнения: 10614 Местоположение: Варна
|
Няма не става нито ръчно ми тръгва, нито с РапГета ( изчаках 2 пъти по 5 минути, но не става ).
Safiir написа: С rapget-а и мен ми го прави този проблем. Иначе ръчно като го пусна да се тегли става ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Явно нещо или rapget-а или настройките му не са наред.
Специално за този линк ли говориш или като цяло? Защото като гледам май на този файл му е минал живота ( този сайт не го знам колко време ги държеше живи файловете преди да ги делне, ако никой не го е теглил ).
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 20, 2006 9:53 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2891.jpg) |
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Ми аз ползвам лисичко ( firefox ^^ ) и на този линк който си дал натискам generating by up-file и то почва да ми го тегли.
dripper написа: Специално за този линк ли говориш или като цяло?
Специално за този линк говоря. Тръгва да ми го дърпа без проблеми.
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
![Изображение](http://www.picvalley.net/u/143/35517_123.JPG)
I pity the FOO!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 20, 2006 9:58 pm |
dripper |
|
|
Safiir написа: Специално за този линк говоря. Тръгва да ми го дърпа без проблеми.
Е нз тогава на мен нито не ми дава да го дръпна ( аз съм на Опера, но пробвах и с ИЕ ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) ) нито пък ми дава обичайното място от където би трябвало да се дръпне.
ПП. Този ъплоударски сайт го мразя най-много.
Последна промяна dripper на Вто Юни 20, 2006 9:59 pm, променена общо 1 път
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юни 28, 2006 1:16 pm |
dripper |
|
|
Safiir написа: Това ти го показва защото се опитваш да теглиш shounen-ai ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) За съжаление не е от него. Максимум конекциите за нашата страна към МегаЪплоуд са 50. Демек в момента са били заети всичките и трябва да се изчака да се освободят. В последно време доста народ взе да тегли от МегаЪплоуд и просто най-доброто време обикновено е вечер, когато няма толкова много конекции. Обобщено: Рефрешвай ( Refresh/Reload ) на няколко пъти до като се освободи конекция за теб.
Последна промяна dripper на Сря Юни 01, 2011 7:35 am, променена общо 2 пъти
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 05, 2006 1:48 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3408.jpg) |
elyon |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
Само при мен ли на RapidShare ми дава винаги
без изобщо някога да съм теглила от него? ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Ако мога някак да го оправя това , моля ви се кажете , защото много качват точно там и не мога да свалям
ЕДИТ:Сега пък ми дава : You`re a BOT!
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 23, 2007 4:15 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4525_1257203366.gif) |
limon4elo |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
А като сте тръгнали да обяснявате за ъплоуд сайтове, дали мога тук да попитам знаете ли свестен сайт за ъплоуд на файлоде около 1 гб, интересува ме да са ъплоуд на файлове от порядъка на 700-800 мб. Изключвам гигасайз, мегаъплода. При мегашеър още си чакам линка да ми го прати с ъплоуднатото, така че и той отпада.
_________________ Twinkle, twinkle, little star,
How I wonder what you are.
Up above the world so high,
Like a diamond in the sky.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 06, 2007 9:57 pm |
![Аватар](http://i305.photobucket.com/albums/nn227/IvCHoy/Profils/ivcho-av.png) |
IvCHoy |
Souten no mukou |
|
bgshare, 4storing дано ти свършат работа...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|