|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 12:14 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юни 29, 2008 7:34 am |
|
Kotori |
RyuKo FanSubs |
|
Това аниме беше цяло удоволствие за очите. Артът наистина е перфектен и мноого красив. Но и историята е също толкова красива. Държа ме запленена и очарована до последния момент. Но финала... Вярно, че така е по-реалистичен. Но можеше и да са по-милостиви с главните герои.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 27, 2008 4:07 am |
|
Dypeshnik |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
Изгледах анимето и коментара ми е един-MASTERPEACE!Не знам от къде да почна с хвалбите по това аниме,историята е нещо уникално за мене,има ги и подобни но обикновенно двойката се влюбват,саживяват щастливо,а тука това не се случи,но нито беше лош край,нито хубав.Няма смисал да говоря за арта му защото самото то говори за себе си.Толкова драматично и същевременно не аниме не съм гледал.Това представлява някаква идеална комбинация от драма,където едновременно те натъжава,но не и разплаква(говоря в случея за мене,не че съм се разплаквал на аниме,но просто изказвам мнение).Това е на кратко за анимето,мога още да говоря по него но ще бъде излишно...истински шедьовар!
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 14, 2008 11:23 am |
|
Neychev |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 13, 2008 5:19 pm Мнения: 385 Местоположение: Nosgoth
|
lzpreslav написа: за кой ли път го гледам отново, може би вече са над 20, и пак не мога да му се насладя! първа и втора част от филма са ... best, сцената със сърфа пък е изключително красива, цветовете са невероятни
нали... сцената със сърфа която фънки точно е включил в амв-то си... винаги ме кара да се усмихна
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|