|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 6:55 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Сеп 23, 2008 6:09 pm |
|
640509-040147 |
Silent Assassin |
Регистриран на: Пет Юли 22, 2005 1:50 pm Мнения: 1856 Местоположение: Шумен/Русе
|
тя че омотана я направиха, ама явно ще е дълъг сезона като гледам как са го почнали. Сайлър уж леко непобедим стана а пък някакви си стотина хиляди волта го разтърсиха. явно много обичат да разтягат локума.
_________________ and don't panic.
Др. Хаус написа: Rational arguments don’t usually work on religious people. Otherwise there would be no religious people. Сезон 4, епизод 2
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Окт 02, 2008 1:13 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Този малък сливарник Хейдън (Клеър) на третия сезон се е освинчила, представям си я като стане примерно на 25. Ако пък Майло(Питър) я тъпче с любов също си е приемвлива версия.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериали: Heroes Публикувано на: Сря Фев 04, 2009 2:20 pm |
|
640509-040147 |
Silent Assassin |
Регистриран на: Пет Юли 22, 2005 1:50 pm Мнения: 1856 Местоположение: Шумен/Русе
|
почна новия сезон, но го пишат продължение на стария. 3.14 е епизода да търсите. много тъпо че смениха начина на действие на умението на Питър сега трябва да ги докосне за да копира умението
_________________ and don't panic.
Др. Хаус написа: Rational arguments don’t usually work on religious people. Otherwise there would be no religious people. Сезон 4, епизод 2
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериали: Heroes Публикувано на: Сря Фев 04, 2009 3:56 pm |
|
The Dark Knight |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 2:30 pm Мнения: 4385 Местоположение: Gotham City
|
640509-040147 написа: почна новия сезон, но го пишат продължение на стария. 3.14 е епизода да търсите. много тъпо че смениха начина на действие на умението на Питър сега трябва да ги докосне за да копира умението Мерси за инфото! И да много тъпо че пиомениха умението на Питър баси
_________________ If you make yourself more than just a man... [/center]
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериали: Heroes Публикувано на: Сря Фев 04, 2009 9:24 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Явно са решили този сезон да е с две глави, миналата беше една само, заради стачките на сценаристите. И в tv.com и където и да отидеш се води все още трети сезон. За мен лично няма никакво значение как ще се води простов вчера сутринта като го пуснаха се зарадвах, че отново ще ги дават.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|