|
Дата и час: Чет Мар 04, 2021 9:38 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: To Aru Majutsu no Index (Saga)  Публикувано на: Нед Сеп 14, 2008 6:37 pm |
 |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9759 Местоположение: PervTown
|
To Aru Majutsu no Index (Eсен 2008)  Заглавие: To Aru Majutsu no Index とある魔術の禁書目録 A Certain Magical Index Вид: Епизоди: Времева рамка: Жанр: Драма, Екшън, Научна фантастика, Фантастика Студи: J.C.STAFF, Geneon Entertainment --- Toaru Majutsu no Index II (Есен 2010)  Заглавие: Toaru Majutsu no Index II とある魔術の禁書目録 II A Certain Magical Index 2 Вид: Епизоди: Времева рамка: Жанр: Екшън, Научна фантастика, Фантастика Студио: --- Toaru Majutsu no Index III (Есен 2018)  Заглавие: Toaru Majutsu no Index III とある魔術の禁書目録 III A Certain Magical Index 3 Вид: Епизоди: Времева рамка: Жанр: Екшън, Научна фантастика, Фантастика Студио: sudoku написа: Toma Kamijo е невероятен карък и винаги му се случват неприятни неща - независимо дали става въпрос за училище, момичета или обикновена всекидневна дейност като готвене и чистене. Лошия късмет витае около него и го съпътства във всичките му начинания. На всичкото отгоре той се е родил със една странна способност - дясната му ръка може да "отмени" и отблъсне всяко нещо - магия, природни или физични сили, с едно единствено изключение - собствения му лош късмет. За своя изненада Kamijo заварва една сутрин на балкона си непознато, странно облечено момиче. Тя се оказва монахиня от англиканската църква. В ума й е имплантиран чип със 103 хиляди магически текстове, който тя трябва да опази. С имплантирането на чипа, момичето е загубило всичките си спомени и сега е просто Index или Dedicatus545. И Kamijo, решавайки да й помогне се забърква с куп странни хора - магьосници и хора със "специални" способности. - Връзки -
Последна промяна dadaadda на Съб Мар 07, 2009 7:32 pm, променена общо 5 пъти
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Сеп 14, 2008 6:40 pm |
 |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Не беше зле откъм трейлър, само тази мома у лево нещо не ми харесва как е облечена, но кво пък super power/ shounenче  . Ще му хвърля една кофа очи на първо време.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Сеп 14, 2008 6:55 pm |
 |
crazy_little_crow |
|
 |
|
Още не съм го гледала , а главната героиня почна да ме дразни xD
Но за сметка на това главното биши не е за изпускане ^^ Каква дилема
Айде от мен да мине ( бишонен фенка ко да праиш  ) като го пуснат ще гледам първите 2~3 епа - пък ако не стане - не стане
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
 If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Сеп 15, 2008 4:59 pm |
 |
spiralkinda |
Цар Алко |
|

Цитат: "Това, което не ме убива, ме прави по-малък." Супер Марио
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Сеп 15, 2008 5:20 pm |
hikuk |
|
 |
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
ми на мене мангата ми харесва
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Окт 06, 2008 3:42 pm |
 |
Kudrokoska |
|
 |
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Хахахахахахахах ).gif) Тва с дрехата дето се скъса ме счупи от смях xD
Иначе да, интересно е, нещо ми напомня на Шана, нз що, най вероятно OP-a, който ако правилно съм познала гласа е на Kawada Mami ^__^ Лолитата ми идват в малко повече, тъй като хич не съм им фенка, но ще видим дали ще ми се набиват на очи ^^ За ся ше почакам да видя следващия еп~
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Окт 07, 2008 9:41 am |
ShApEsHiFt3r |
|
 |
|
Абе някои казваха от начало че опенинга на Code Geass крещи "клише", ама виж какво, така че не си прави изводи от единия опенинг  А и епизода си беше що-годе добър като за начало
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|