|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 12:39 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 14 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Kyouran Kazoku Nikki (пролет 2008) Публикувано на: Пон Апр 14, 2008 1:54 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
Заглавие: Kyouran Kazoku Nikki, 狂乱家族日記 Вид: Телевизионен сериал, 26 епизода Година: 13.04.2008 до 05.10.2008 Жанр: Комедия, Научна фантастика, Пародия Производител: Nomad, Lantis AnimeNfo написа: About 1,000 years ago, there was a creature called “Enka”. Enka was very powerful and almost ruined the world with destruction and holocaust. Human beings were in danger of extinction. The survivors banded together against Enka, and they managed to defeat it. However, Enka left a ominous curse before its death.
“My child, sleeping where no one knows, will wake up 1,000 years later, and it will succeed my will to ruin the world."
2063 AD: Several children that are potential heirs of Enka are discovered via DNA testing. However, even with the latest technology, no one can identify the true child with certainty.
Therefore, the Japanese Imperial Agency for Supernatural Phenomena, which handles supernatural phenomena and abnormal life forms, launches an operation.
OPERATION: Peaceful Family
They gather potential children of Enka into one place to watch each other and find the true child. Also, they expect that the child will develop a love of family while it is living as a member of a family, and that he/she will feel reluctant to kill his/her family, i.e. by destroying the world.
The person who plays the role of the father is Midarezaki Ohka. He works for the agency, and was chosen to be the father before he was aware of it. The mother is Kyoka, a possible child of Enka. Add to this five possible children and a strange family life begins.
Последна промяна dadaadda на Вто Ное 04, 2008 2:15 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Май 01, 2008 7:42 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
О да, това си заслужава, nya~ ^^
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 03, 2008 1:15 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Окт 08, 2008 10:54 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
|
Още 2 епа и ще е [c]. Аз си го свалям редовно, и тогава ще го гледам
А вие следите ли го
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Ное 11, 2008 9:15 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
|
Догледах го, със зор по скоро . То биваше кретения и пародии на кило, но като че ли към края ми дойде в повече
Ако го бяха направили само 12 епизода щеше да се получи наистина добре, но след 26 - имам усещането, че главата ми ще се пръсне ><.
6/10 това е положението
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kyouran Kazoku Nikki (пролет 2008) Публикувано на: Нед Сеп 23, 2012 3:44 am |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Нощта, преди да започна това аниме, плачех, току що изгледал 5cm/s заедно с момичето, което обичам, един месец преди да замина зад океана. Един епизод от ККН по-късно плачех. От смях. Както и да е, ще си остане една от любимите ми комедии евър. Няма смисъл да започвам да изброявам добрите страни, защото честно казано не се сещам да имаше лоши такива, затова... simply... kami wa ijiwaru kami wa tsumetai zo ten ni hirefusu na ware koso kami da
|
|
|
Заглавие: Re: Kyouran Kazoku Nikki (пролет 2008) Публикувано на: Чет Ное 08, 2012 2:12 pm |
|
velush |
|
|
|
В момента съм на 16-та серия. Сюжетът е откровено идиотски и на места го избива на мега-гига-сълзлива драма, но пък е представен, като пъзел който трябва да събереш, а и всичко е удавено в океан от гегове с най-различен характер - slapstick, игри на думи, continuity jokes, brick jokes и пр. и пр. Сеютата играят страхотно и причиняват огромна част от кефа. Керъктър дизайнът е страшно кавайски, а анимациите са сладурски. Почти през цялото време на екрана се развиват по няколко различни събития. Т.е. въпреки, че съдържа неща, които ме дразнят, положителните му качества успяват да ги компенсират и гледането на Kyouran Kazoku Nikki ми носи голямо удоволствие. Колкото до обещанието ми, да се ядосам на erejnion ако анимето ми хареса...well, some promises are meant to be broken.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 14 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|