Дата и час: Пет Фев 07, 2025 11:49 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 7 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Asklepios
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 5:00 pm 
Аватар
Модератор

Изображение
Брой томове : 2+ чаптера
Статус : Ongoing
Година : 2008
Жанр : Fantasy / Historical / Shounen
Сериализирана в : Weekly Shonen Jump (Shueisha)
Мангака : UCHIMIZU Touru

В определена ера в Европа, църквата придобива голям политически контрол. Всеки учен, теолог, физик и т.н. , на който теориите се различни от приетите от църквата теории, бива обвинен за еретик и екзекутиран.
Една фамилия Медил, произлизаща от древна Гърция, на която членовете са пътуващи лекари, родени с изключителни умения в хирургията. Обявени за еретици и гонени от църквата, за повече от 1000 години, те помагат на хората. Главата на фамилията носи името Асклепиос. След смъртта на баща си, Бъз Медил трябва да наследи тава име, но той никога не е оперирал. Един ден той среща Розали от фамилията Тересфос, които години наред са помощници на фамилията Медил. Първоначално той отказва да стане истински доктор, но след като Розари го спасява, но бива ранена, за да я спаси той е принуден да я оперира. Сега заедно с Розари и „Божието око” (с помощта на което може да види състоянието на пациента – кръвно налягане, температура, пулс и т.н.), той е решен да наследи името Асклепиос.

Честно казано, това ми се стори по-добро от oneshot-а, на който можех да умра от скука. Но въпреки това ми е струва трудно мангата да се задържи дълго..

Връзки - viewtopic.php?t=37368

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 09, 2008 12:35 am 
Аватар
Модератор

Това май само аз се излъгах да го прочета :lol:
Иначе, честно казано за сега си е добро, то не че има много да се случва за 2 чаптъра :lol: , но определено е много по-добро от oneshot-а. Като гледам май и 3ти човек вече има с тях, да видим той каква роля ще играе.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 09, 2008 7:20 am 
Аватар

Ай да не ти скърша хатъра и аз ше го погледна като се върна от даскалу..... Иначе като гледам историята изглежда готино....Ще прочета тея два чаптъра па ке видим....

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 09, 2008 2:14 pm 
Аватар

CaBa написа:
Това май само аз се излъгах да го прочета :лол:
Иначе, честно казано за сега си е добро, то не че има много да се случва за 2 чаптъра :лол: , но определено е много по-добро от онешот-а. Като гледам май и 3ти човек вече има с тях, да видим той каква роля ще играе.

Ми как няма да си само ти като то е мега скучно?
Уан шота беше ужасен, но налимангата била "по-добра" и дай да се чете. Ега и нея я махнат, заради нисък рейтинг и фен хейт!!! :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 09, 2008 2:53 pm 
Аватар
Модератор

Е да, но понякога има голяма разлика между oneshot-а и сериализацията. Затова и й дадох шанс :>, засега съм доволен, макар, много много тея медицински неща да не ги разбирам :> Но важното е, че има кръв :lol: , рязане на крайници и т.н. ;> Но едвали ще се и задържи в действителност много дълго, за медицинска манга в WSJ трудно ми се вижда, а и предната манга на автора която беше по-добра от тази я спряха, какво да говорим за тази :>

Evil Zenith is back~ :>

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 09, 2008 4:05 pm 
Аватар

В WSJ рязането на крайници и кръвта трябва да се появяват по по-подходящ начин, затова съм съгласна че няма да издържи. Аз съм казала, че ако до 5 чап не стане нещо интересно й тегля една феноменална майна и почвам със заклинанията. А и тия гръцки исотрии, да беше малко по-осведомен...

Сега само чакаме и evil СаВа да се появи. ^_^

Заглавие: Re: Asklepios
МнениеПубликувано на: Пон Фев 02, 2009 7:03 am 
Аватар
Модератор

>.> 19ти ще е последният чаптър. Е то беше ясно, но знам един човек който доста ще се зарадва на това :>. Само остана да си я наваксам мангата :>

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 7 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]