Макина Хошимура бива убита при не очаквани обстоятелства и сключила договор с будистки монах на име Кейсей, и така тя става “Shikabane Hime” (безсмъртна машина за убиване :>). Тя има за цел да убие 108 трупа (зомбита), за да може да отиде в Рая.
Стига да не я цензурира (което малко ме съмнява), ще има доволно количество екшън и кръв. Също това е първият сезон Aka, другият ще е началото на 2009та Shikabane Hime Gen
Нямам търпение да го гледам. Последния път останах много доволен от GAINAX, а от както съобщиха за Shikabane Hime Aka нямам търпение да го гледам. Надявам се да не остана недоволен.
Заглавие:
Публикувано на: Съб Сеп 13, 2008 9:43 am
K i v a. to Last
Регистриран на: Нед Май 13, 2007 9:44 pm Мнения: 4953 Местоположение: Mad tea party
Много ми хареса ^____^ Мацката готина, момчето не е някъв пъзльо, пък и е симпатичен, не липсваха и забавни моменти преди да почнат с боя~ ако продължи тей, май ще ми е от фаворитите за сезона :3
Публикувано на: Чет Окт 09, 2008 2:51 pm
K i v a. to Last
Регистриран на: Нед Май 13, 2007 9:44 pm Мнения: 4953 Местоположение: Mad tea party
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 87 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения