Дата и час: Чет Фев 06, 2025 11:39 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 13 [ 184 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 09, 2006 8:09 am 
Аватар
Пантсу Мастър

Това леко оффтопик ама ако има хора, които ползват share да знаят ДА НЕ ъпдейтват до новата EX2 версия. Има някакви бъгове в нея, които непрекъснато дропят връзките между пийровете. И японците се оплакват от това и аз го забелязах.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 10, 2006 2:23 am 
Аватар

Squall написа:
ли4но на мен краят на Планетарян не ми се преживява отново :(

И на мен, но това не ми попречи преди няколко дена да почна да го чета и да го спра точно 20 минути преди него (така де - може да съм със самоубийствени тенденций, но дори това би било прекалено :?. Веднъж беше достатъчно :( )

super_saiyajiny написа:
ей някой знаели как се работи с текст хукър
Чети тук - http://www.hongfire.com/forum/showthread.php?t=36807
Става въпрос за програма която (supposedly) е по-добра от О!ТХ. Нямам коментар, тъй като не съм пробвал нито едната, нито другата. Не съм привържаник на механичен превод а-ла бабелфиш :lol: (Бабелфиш е - http://babelfish.altavista.com/)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 26, 2006 11:17 am 
Аватар

Лоша работа... Излезе превод на Wind и веднага сложиха условие да имаш оригиналната игра и да представиш няколко вида доказателство, под формата на въпроси и снимки, което е леко крайно, но както и да е.
едит 2 - ннл са поискали да се изтрие изявлението им, затова ето ви оригинала - http://www.dropshots.com/photos/135499/ ... 010518.jpg
След това heklin е пратил мейл на Navel питащ ги дали имат намерение да локализират играта използвайки неговия превод (или нещо много подобно на това, кент римембър).
edit: Хеклин -
Цитат:
as ive stated before, if navel was intrested, i would give them the translation completely free, then they could simply market an english version without all the time/cost investment of a full production version, hell, ive even translated their game manual for them...there only cost would be production of a new packageing/printing of the manual.
just under 2 weeks ago, i contacted both there licensing and legal departments, im hopeing to hear back from them within the next week or 2.
- Изрязки от анимесуки форумите (или по-точно копи-пейст през ИРС от един пич който отдели малко време да ме насочи;))

След това и Haeleth мисли дали да не направи нещо подобно и за Канон.... остава и Mirror Moon да направят нещо подобно с Tsukihime и Fate, и хич няма да е приятно. Ех, сега да имах един 10,000$+ income за да не ме интересуваха тия работи :lol: :?

btw, ще ви помоля ако мислите да коментирате по горните неща в някои от форумите или ирс каналите да не влошавате положението с безмислени обиди или подобни работи. Не че мисля, че някой би го направил, просто се нагледах на 4чан-ски и хонгфайърски глупости...

Последна промяна disembodied на Вто Юни 27, 2006 11:29 am, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 26, 2006 11:57 am 
Аватар
Пантсу Мастър

Честно казано не можах да схвана :? По какъв точно начин ще докажеш, че имаш оригиналната игра?

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 26, 2006 12:30 pm 
Аватар

http://visualnews.net/ - там пише - гледай задраскания упдейт.
http://nnl1.com/ е сайта на преводачите на Уинд

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 26, 2006 12:54 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Честно казано съм абсолютно отвратен. Продължавам да не съм много наясно с нещата, но доколкото разбрах тия искат да направят нещо като тест или някаква подобна простотия, с която уж щяло да се докаже, че имаш оригиналната игра ( сякаш не е възможно човек който има оригиналната игра да разпространи всички материали свързани с нея :roll: ). И каква е ползата от това? Нали идеята е да могат хора, които не знаят японски да могат да изиграят една готина игра. Повече от ясно е че почти всички, които не знаят японски нямат идея колко интересни са тези игра и съответно по никакъв начин не биха си купили оригиналната игра, която освен всичко друго ще им излезе и двойно по-скъпа защото трябва да се поръчва от Япония! Страхотно много мразя такива нагли типове. Как по-точно това би популяризирало хентай игрите? Все едно фенсъб групите да изпращат преводите си само на хората, които са си купили оригиналните японски dvd-та на аниметата. Пълна простотия. Дано да се освестят малко и разберат що за глупости правят.
Това го казвам като човек, който ни най-малко го бърка това дали ще пуснат превода си свободен или не. Яд ме е за хората, които няма да имат възможност да играя тези наистина добри игри и ще си мислят, че всички са като боклуците, които g-collections пускат.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 26, 2006 3:51 pm 
Аватар

Малеее на тези хора как им хрумват такива идеи като това с теста. Умът ми не го побира просто. Дано наистина както вика Safiir да се освестят малко.

Иначе другата идея - да си дадат превода на самите компании и те да пуснат в продажба английски версии на игрите си, не ми се струва чак толкова лошо, защото съм сигурен, че излезнат ли английските версии, веднага ще бъдат качени по торенти и други p2p мрежи и ще може да си ги дръпнем от там.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 26, 2006 3:58 pm 
Аватар

Може да се поръча и от himeyashop.com, въпреки че 80 долара и играта и 20 долара доставка е леееко соленичко. Пичовете са анти-пиратство очевидно. Ще видим, след 1 седмица ще упдейтнат страницата и ще стане ясно дали ще го пуснат за публична консумация или само за закупилите легални копия. Все ми е тая, честно казано. Повече ме интересува да не направят същото с Тсукихиме, Фейт и Канон :(

лол, ahl, ей т'ва е закоравелия пират :lol: Не че аз не съм де, хехе, но все пак, к'ва брутална логика извади. По-скоро компаниите ще им кажат да преустановят дейността си, тъй като това което правят така или иначе е нелегално. Пък и все още не виждам торенти на преведените от Hirameki Ever17 - the out of infinity, Hourglass of Summer или Ai Yori Aoshi където и да е.

Hirameki, между другото, смятат да правят някакъв си американски visual novel в близко време.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 26, 2006 4:14 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Честно казано японските компании твърде слабо ги интересува дали игрите им се разпространяват извън Япония легално или не. Затова и ме съмнява да се навият да ги разпространят легално дори и вече да е напълно готов превода. Просто на японците им пука само за японците. Е малко преувеличавам, но в общи линии е това положението ^^ Но ако все пак се навият би било наистина добра новина ^^

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 26, 2006 4:31 pm 
Аватар

Да изчакаме да видим какъв ще бъде отговорът на Navel спрямо мейла на heklin. Това ще покаже колко точно ги интересува :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 26, 2006 8:28 pm 
Аватар
Henshin!

disembodied написа:
Повече ме интересува да не направят същото с Тсукихиме, Фейт и Канон :(

Играта всъщност е много добра, от нивото на air и kanon, заслужава си, но тея 100$ не са за средностатистическия българин... както и да е, учим японски и нп :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 29, 2006 11:02 am 
Аватар
Henshin!

Все пак решиха да я пуснат публично до 3 седмици, честито :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 29, 2006 5:51 pm 
Аватар

Ейй браво, дойде им акъла в главите явно :) . Дано повече да няма такива изцепки.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 29, 2006 6:04 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Еее евалата! Сега вече си заслужават да им се каже едно голямо браво за усилията ^^

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 29, 2006 8:51 pm 
Аватар
Masaka?!

Disembodied, може ли една молба: тъкмо се хванах да чета Planetarian щот намерих свободно време от някъде, обаче... линка е на датаком и ако можеш да го смениш с директен такъв към файловете, а не директорията (покрай това "Directory Listing Denied" почват да ми лазят по нервите...)

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 13 [ 184 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]