|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 5:58 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 06, 2008 9:12 pm |
|
Watashi Haru |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 06, 2008 8:19 pm Мнения: 13 Местоположение: varna
|
ууу а аз мислех 4е излиза днеска и некжа т1рся :лол: ма аре 6те се опитам да изд1ря до утре :Д :Д ж1преки 4е т1рпение нямам да скиф канаме :блуш: да си призная малко опенинга не ма искефи кат се има преджид опенинга на 1с ма да се надяжаме 4е само тжа са оплескали :винк: и жсе пак Т!РПЕНИЕ НЯМАМ :Д :Д [/б]
Писането на кирилица е задължително ! CaBa
_________________ Don't tell anyone...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 06, 2008 10:08 pm |
|
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
ludo_ написа: ахххх...добре съм...все пак издържах толкова месеци,сега няколко дена ли няма да издържа?!....леле аз май вярно няма да издържа....отивам да си гледам анимето дето съм почнала сега,че ще подивея...
Ето гледай го
http://forum.animes-bg.com/viewtopic.ph ... 20#1229220
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 07, 2008 4:02 am |
|
Pres |
|
|
|
какви субтитри, аз във Vampire Knight не съм чувал нито един по-интересен диалог, който не се разбира на японски :/
аз пък от raw-а мога да кажа, че продължават действието както си беше в първи сезон, напълно безинтересно
и все пак HorribleRaws са страхотни винаги като видя техен торент и се радвам (:
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 07, 2008 6:29 am |
|
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
Не знам, познавам няколко пича от HR и мога да кажа, че са страшни комедианти....
HorribleRaws, we're so Horrible that noone can beat us
HorribleRaws: now with more quality than chihiro
Веселяци
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|