|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 7:33 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 06, 2008 8:50 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15483_1304210543.png) |
emeril |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
аз съм ЗА с всичко което мога да вдигна ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) тва силно го желаяяяя
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 06, 2008 10:06 am |
![Аватар](http://i39.tinypic.com/5mk5ft.jpg) |
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
Lone Wolf написа: Мразя боклуци влияещи на съзнанието и психиката.
М, да е, по тая логика и жените тряа мразиш ... иначе ми е все тая за легализацията. To тук така или иначе потреблението прогресивно намалява, считайте 10 лв на цигара. =D
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 06, 2008 10:41 am |
ShApEsHiFt3r |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
TBH me doesn't care, обаче определено ме е яд за някои стари приятели, с които като се видяхме преди време ме убеждаваха че от тревата не се пристрастяваш(и то си е така), но на тях в един момент не им е стигала само тревата и са минали на по- твърди неща ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Една братовчедка и тя така... Каквото и да ми говорят не е оферта да се пуши, не е като да ти дава нещо полезно... но пък както каза нил това ще намали пушенето при пишлеметата("пишлемета" ама всички дето пушат трева някъде на 13-14 години са почнали ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) )
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 06, 2008 10:59 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=248_1266685724.jpg) |
Nilion |
|
Регистриран на: Вто Авг 30, 2005 3:38 pm Мнения: 4992 Местоположение: sofha-ha Състояние : присхически болна
|
Има разлика между това да пушиш и пушиш. Все пак Шейп тези, които сега са на по 20-25 и пушат може и да са започнали и те на 14, но тогава са били на 500/20... Сега е прекалено масово и става гъзария един вид... За какво пушат малките? За да им е смешно? Защото има хора, които виждат света с други очи и им става по-леко... Не за да се хилят.. Същото е и с амфетите и бонбоните - някой ги взимат, за да не си лягат, други защото им се говори и защото говорят цяла нощ и мозъка им действа на по-големи обороти и ги кара да осъзнават неща, който иначе им трябват дни... Просто малките не бива да ги напипват тия неща, защото не знаят какво е оргазъм, пък да ми се напушват. Има едното нещо дето се определя като разлика в годините, но всъщност то и бтв тези на 15 изглеждат като 18...само мозъка е различен.. Дразня се, че някой не схващат много неща. На кратко умните могат да си пушат и да не минат на друго и пак да са си умни, а тъпите си се преебават, но и да е легална и да не е - човек сам си прави избора...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 06, 2008 11:38 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Ми че тя са е забранена, аз не пуша, па достатъчно ми се е мяркала пред очите...
Така че и да я легализират и да не я легализират - хората пак ще си я пушат...
То и пиратството е забранено...
Ама да виждате нещо да се прави по въпроса?
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 06, 2008 2:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2.gif) |
Tra[n]ceR |
Let there be SPAM! |
![Let there be SPAM! Let there be SPAM!](./images/ranks/admin.gif) |
Регистриран на: Съб Юли 16, 2005 8:28 am Мнения: 19347 Местоположение: Out of Space
|
Нямам нищо против да легализират тревата, но както в Холандия, така трябва да се ограничи местата на които е разрешено използването и. Също и на цигарите! ; )
Все пак има много хора, които не искат да им се набиват неприятни миризми от какъвто и да е било вид.
Да не говорим, че като цяло пушенето и е безмислено, но това е друга тема
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 06, 2008 2:12 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Tra[n]ceR написа: Все пак има много хора, които не искат да им се набиват неприятни миризми от какъвто и да е било вид.
Taka e! Аз откога чакам да забранят цигани да се возят в градския, ама не и не
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 06, 2008 2:53 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=19433_1311857660.gif) |
reefer-madness |
|
|
Lone Wolf написа: Кат ти се пуши тревица ходи в Холандия иначе за това съм против.Мразя боклуци влияещи на съзнанието и психиката.
И кво ,аз като обичам да си пуша да ходя в затвора,а?Щото,съгласи се,че не става всеки път да летя до холанд..
Тревата не е легална,щото на определени хора ще им спре кранчето ако се легализира...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|