|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 7:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 24, 2007 12:02 pm |
|
Monochromantic |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 23, 2007 10:09 am Мнения: 150 Местоположение: София.
|
Най- простия пример, нещо, което всеки сигурно е гледал- Бишонен. Не е японски, но пък е по- добър, поне според мен. Гледала съм една камара такива филми, в общи линии повечето азиатско, до което се докопам, и честно да си кажа- от всичко се разочаровам. (с малки изключения) I'm too picky- или не ми харесва историята, или момчетата са грозни. Един Господ ме знае как да ми се угоди.
_________________ FOOL'S MATE June '06.
FOOL'S MATE July '06.
JUNON April '05.
JUNON September '05.
Arena37C July '06.
Ако има заинтересовани да ги купят, да ми пишат на лична. Благодаря за вниманието.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Мар 13, 2008 4:44 pm |
|
sin_zaek |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 3:34 pm Мнения: 57 Местоположение: София
|
най-накрая излязоха субтитри...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 16, 2008 1:17 pm |
|
Sinyhe |
|
|
|
Много неизпипан филм,ама какво да се прави-не може винаги всичко да е качествено
Начина по който се развиваха нещата на моменти ми изглеждаха абсурдни(не в подходящия момент),за избора на актьорите-горе-долу стават(е репортерчето си е странен фейс- има котешко излъчване ),само оня очилатия беше много слаб от към роля/игра
то не,че филма е нещо дълбок макар,че се опитаха на моменти да го изкарат такъв-само не са подбрали или изразили добре средствата за това.За края нямам думи-по-голяма безсмислица не съм виждал
Наскоро гледах един тайландски филм на същата тематика и мога да кажа,че става-ето линк:
Bangkok Love Story http://chinkymovies.blogspot.com/2008/0 ... story.html
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 21, 2008 8:44 pm |
|
-_-Vanessa-_- |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 5:21 pm Мнения: 816 Местоположение: Into a place,where thoughts can bloom
|
gotohelll написа: http://aarinfantasy.com/forum/f93/t32498-boys_love.html скив тука
тука ги прерових всичките линкове отново никой не работи
help ? *puppy face*
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|