|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 12:57 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 04, 2008 6:00 pm |
|
haku_chan |
|
|
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 11:53 pm Мнения: 2023 Местоположение: ~Островът насред Лунното езеро.~
|
bg_mammoth написа: Аз направо се шашнах когато 8-опашатия беше победен от Саске, но явно е бил надценен. Интересно ще стане ако се срещнат Наруто и Killerbee каква ли ще им бъде реакцията??
Наруто ще каже, че не вярва, че Саске е нападнал Килър защото е прекалено добър и не е способен на това, а Би ще му отговори в рими, че Учиха е луд ненормалник. Накрая ще се здобрят и ще решат какво да правят. Пък може и да се помлатят..
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 04, 2008 9:39 pm |
|
Lord_Nuri |
|
|
|
SayanMk написа: Хареса ми атаката на Пейн, направо им го надра толко злобно, че сигурно толкова и злобно ше си тръгне от Коноха, като разбере, че Наруто не е там(и като Тсунаде умре)
Крайно време е и последния санин да си отиде - а по интересно ще е да видим Тсунаде с/у Тялото на Джирая.
Не мисля че пейн ще напусне Коноха - но времето ще покаже
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 04, 2008 10:01 pm |
krumisimo |
|
|
|
Пейн ще си тръгне от Листата, обаче не преди да изравни половината село със земята...
Леле, много се изкефих на Рапъра и неговото Пипало Буншин Но Джуцу...
Саске една работа не може да свърши като хората...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|