|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 5:09 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 03, 2007 4:19 pm |
![Аватар](http://th96.photobucket.com/albums/l161/Nagatsu/Renders/th_DameDokurochan.png) |
Liu |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Нед Фев 04, 2007 7:54 pm Мнения: 326 Местоположение: Сред вятъра професия:заплес приятели:Триона!
|
Сладурско е!Наистина.Едно от най-първите ми анимета и до преди два/три месеца единственото любовно аниме,което съм гледала.Сладко,сладко,сладко.Разтоварващо,неангажиращо,смешно.А арта не е кой знае какво,но се търпи.Особено ми харесва че във връзката на Миязава и Арима няма кой знае какви проблеми,което ги прави отдалечени от любовните романи и още по-харесващи ми.Миязава доста прилича на мен на моменти,а като героиня е много добре изкрадена,доста по добре от Арима всъщност(така и не разбрах какво толкова крие той?).Колкото до другите герои...И аз се присъединявам към стадото овчици-Асабаааааа
Всъщност аз съм го гледала до 20 еп.,нататък винаги ми се теглеха без звук и беше невъзможно.Някой ще бъде ли така добър да ми даде спойлер и да ми казва какво му е драматичното накрая.Разделят ли се,умира ли някой?Защо на никого не му харесва?
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 29, 2008 11:18 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
E ти искаш задълбочени истории като в Angel`s egg или Evangelion-а ли?
Естествено че ще е за разпускане
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 03, 2008 10:18 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=25231_1307539690.jpg) |
moonbeam |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Elayne_S написа: :lol: И хиляда анимета да гледам, пак няма да има значение. В това аниме няма нищо за разбиране, става само за разпускане
Според мен точно това му е и идеята на това аниме-средство за разпускане.Обаче това не означава че няма дълбочина,напротив дори мисля,че характерите на двамата главни герои са розгърнати почти до съваршенство,а връзката помежду им далеч не е само романтична,даже може да се каже че са нещо като най-добри приятели.Според мен дори е поучително до някаква степен,защото те кара да се замислиш за някои неща,като например дали стремежът към съвършенство не води към самота,кое е по-важното да се правиш на човек който всички харесват,а самият ти не или да бъдеш себе си...
Честно казано като пуснах 1-ви епизод бях на път да зарежа анимето,може би заради арта,който не е по мой вкус,но добре че продължих да го гледам,сега не съжалявам.На пръв поглед сюжета не блести с кой знае каква уникалност,но с всеки изминал епизод историята става все по-сериозна,но все още присъстват доста комични ситуации.На някои хора може да им се стори много сладникаво,с гаден арт и т.н.,но според мен това аниме заслужава да му се даде шанс.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 03, 2008 11:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1342_1272143042.gif) |
[dimension] |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Нед Ное 27, 2005 1:53 am Мнения: 1394 Местоположение: Звезден пристан
|
Yume no naka e, yume no naka e, itte mitai to omoimasen ka.. (sun)
Обожавам саундтрака!
Иначе анимето много ми хареса, много разпускащо и неангажиращо с някакви очаквания и мисли, просто приятно.
Мисля, че мангата продължаваше и след края на анимето? Трябва да се хвана да дочета края..
_________________ All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|