|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 9:19 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 03, 2008 12:14 am |
|
[dimension] |
|
|
Регистриран на: Нед Ное 27, 2005 1:53 am Мнения: 1394 Местоположение: Звезден пристан
|
Nimeria написа: Sonata Arctica* Tony Kakko – (1996–present) vocals & keyboard on Ecliptica, Winterheart's Guild and Unia * Jani Liimatainen – (1996–present) guitar * Marko Paasikoski – (1996–1997, 2000–present) bass (formerly guitar) * Tommy Portimo – (1996–present) drums * Henrik Klingenberg – (2003–present) keyboards Singles: "UnOpened" | "Wolf & Raven" | "Last Drop Falls" | "Victoria's Secret" | "Broken" | "Don't Say A Word" | "Shamandalie" | "Replica 2006" | "Paid in Full" Studio Albums: Ecliptica | Silence | Winterheart's Guild | Reckoning Night | Unia EPs: Orientation | Successor | Takatalvi | Don't Say a Word Demos: Friend 'till the End | Agre Pamppers | PeaceMaker | FullMoon Live albums: Songs of Silence | For the Sake of Revenge Compilations: The End of This Chapter | The Collection 1999-2006 DVDs: For the Sake of Revenge Най-най-най-най за мен ^^
И аз така.
_________________ All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 03, 2008 11:52 am |
|
ZerraX2 |
|
|
Регистриран на: Нед Юни 17, 2007 12:13 pm Мнения: 1937 Местоположение: Valhalla Axe Mastery:Over 9000!!! Хоби: Pagan
|
Nimeria написа: Е , аз вече не
В момента нямам любима група ~ малко Муунспелл , малко Сентънсд , малко Арх Енеми , малко кво ли не :Р
Беги с тия муунспиел уе xD
За момента най-любими съ ми хммм Wulfgar ^^"
Последна промяна ZerraX2 на Пет Окт 03, 2008 10:33 pm, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Дек 03, 2008 8:39 am |
|
Imm0rtaL |
|
|
|
Dypeshnik написа: Хмм относително е за мене да кажа коя ми е любимата група,но щом трябва да конкретизирам.Групата,от която започна всичко е Linkin Park мисля че тя се пада най-любима от всички други,които знам.
+1.И аз тръгнах от ЛП и винаги ще си ги слушам...или поне старите им песни
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|