|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 12:59 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 14, 2008 11:06 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
На мен лично главата ми беше забавна, особено ми допадна окамата и момичето, което си хареса Канда, но ми се губи връзката с историята.
Зарадвах се, че Ален все още е жив ест. с Линк по петите му. За тези месеци трябва да са събрали някакъв иносенс и да има поне няколко нови ученика = > нови способности, глупости и разтягане на локуми...
Предполагам, че ако крадецът се окаже човек, ще стане приятел с Ален понеже и двамата си падат малко клоуни и обирджии. Ще поживеем ще видим ...
ПП. Аз лично смятам, че анимето по-добре да мине без тази част - отворен край. По-късно ако има продължение може и да пуснат хубави филъри за тези глави, но трябва да се изясни причината за тях в мангата, иначе...
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Сеп 25, 2008 9:45 pm |
|
CemeteryGates |
|
|
Регистриран на: Чет Май 31, 2007 10:05 pm Мнения: 742 Местоположение: Rivia,somewhere you aren't...
|
Тея ми преебаха психиката ~___~...Тайм скипове,банички,Кросс се затри(!!!!)...С'я няк'ъв крадец,който ще се окаже инносенс...*въздъх* Айде да се върнат към основната история...Така и не разбрах защо,по дяволите,Тикки стана нек'ва имба/т'ва беше преди много,много време,ама постави интересни въпроси за естеството на Ноа/...Имам чувството,че Хошино има намерението да го прави т'ва 2ро Наруто /: Супер - много недоизяснени неща има още... ._. I WANT MOAR.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Сеп 27, 2008 2:46 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Добре, че беше тоя G да видим малко в действие Link и какво може той. Сега Алън знае и какъв е. Иначе ситуацията с меча беше
Дано вече следващият път ще го заловът и да се приключва с това и нещо по-съществено да почва вече...
Направи ми впечатление, че последно време имаме по 17 страници :>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Окт 02, 2008 3:38 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Бах мааа'му.
Тая история с крадеца явно е, за да видим що за птица е Линк, макар на фона на информацията, която имаме за героите появили се още в първите чапове, да е някак нагло. Смисъл kво знаем за Канда, Лави, Буукмените, генралите, Хевласка и сие? Имаме си некви откъслечи данни и сме наясно с душевните им терзания и до там. Само за ревящата Линали се знае нещо. И Ален бавно го разкриват. Да не говорим, че за Ноа и Ърл съвсем пък нищо не знаем, ама явно сме на принципа да зададем колко въпроси можем, пък в последния чап ше се отговори на всичко.
Иначе се изкефих на макс. :Д
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 10, 2008 11:49 pm |
|
Lenalee-chan |
|
|
|
Нещо не схващам к'во става тука .
Окей намериха нов ексорсист ама тоя Level 4 от къде се домъкна
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 11, 2008 1:26 am |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Канда последните чаптъри ми обра точките С туй м'че дето е G ще има доста да се нерви в бъдеще
Тая акума под прикритие там , явно и Ърл търси G :>. Иначе lvl 4 вече почват да никнат като гъби (понеже lvl 3 вече не са на нивото на нашите).
Изглежда са намерели и начин да се "скрият" от окото на Алън :> Но май май чак след 2-3 чаптъра ще разберем.
Да земат и сестрата с големите (.)(.) (очи), че има и тя добри бойни умения
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|