|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 6:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Hakushaku to Yousei (есен 2008) Публикувано на: Нед Сеп 14, 2008 7:44 pm |
|
faye |
|
|
|
Hakushaku to YouseiCount and FairyПродуценти:Artland Епизоди: ?, 29.09.2008 till ? AniDBТрейлърИсторията се развива в Англия през 19 век и следва приключенията на Лидия Карълтон. Наречена е още и „Докторката на Феи” заради интереса си към тях. Животът й се обръща на 180 градуса, след като среща Едгър Ж. С. Ашънберт – легендарният син рицар и екипажа му. Той я наема като съветник през мисията си, да открие скъп меч, който се предава в семейството му. ~~~ Бишита бишита! Романс, говореща котка! Какво повече му трябва на човек. А почва и тоз месец Мислех че има пусната тема явно съм грешала
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 14, 2008 7:53 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Тамаки!
А котката изглежда зверски яка , както и онова тъмнокожо биши . *бутва в дългия списък с анимета за следене*
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Сеп 30, 2008 3:19 pm |
|
~sunny~ |
|
|
Регистриран на: Вто Юли 31, 2007 1:56 pm Мнения: 892 Местоположение: в гардероба ти ... <.<
|
И аз не се сдържах и гледах RAW-a, само, че след това четох ревюто в Random Curiousity, та ми се изясниха някой неща. ^^
Иначе chara design-a много ми харесва <3 Особено как са им направени очите~ (зеленоокото биши <33 xDD)
Като го събнат, ще го гледам пак.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|