|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 6:30 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 29, 2008 11:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
kimera написа: щяха да стаат ако бях мъж
Скъсах се да се хиля на тоя пост...
Но след това осъзнах че съм в "какво мислите за момИчетата" а не "момчетата"
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 30, 2008 12:10 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=20462_1266079929.jpg) |
Sjilx_Matrix |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Яну 01, 2008 9:34 pm Мнения: 1457 Местоположение: The Matrix | Ловеч
|
snookie написа: kimera написа: щяха да стаат ако бях мъж Скъсах се да се хиля на тоя пост... Но след това осъзнах че съм в "какво мислите за момИчетата" а не "момчетата" ![=))](./images/smilies/=)).gif)
И аз бях така
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 30, 2008 12:57 am |
ThaiArt |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Аз изразявам мнение , вие ми триете поста .... майтап си правите ..... тая тема да не е за някви четки , мама ви тъпа ?
Казах че са гадни ... искам мнението ми да се зачете
Kimera става + още 1-2 ... всичко друго е сая до кочина до сая до кочина ....
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 30, 2008 1:01 am |
snookie |
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Demig0d написа: Аз изразявам мнение , вие ми триете поста .... майтап си правите ..... тая тема да не е за някви четки , мама ви тъпа ? Казах че са гадни ... искам мнението ми да се зачете ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Kimera става + още 1-2 ... всичко друго е сая до кочина до сая до кочина ....
Еми така е, като се връзвате на "Свободата на словото"...
Единствената свобода е на печата... Обаче при нея има мноу лоши последствия... ако те фанат
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 30, 2008 1:02 am |
ThaiArt |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
snookie написа: Demig0d написа: Аз изразявам мнение , вие ми триете поста .... майтап си правите ..... тая тема да не е за някви четки , мама ви тъпа ? Казах че са гадни ... искам мнението ми да се зачете ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Kimera става + още 1-2 ... всичко друго е сая до кочина до сая до кочина .... Еми така е, като се връзвате на "Свободата на словото"... Единствената свобода е на печата... Обаче при нея има мноу лоши последствия... ако те фанат ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
В конкретния случай могат да ма фанат за хуя ... примерно
Последна промяна ThaiArt на Вто Сеп 30, 2008 1:03 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 30, 2008 1:03 am |
snookie |
|
|
Demig0d написа: snookie написа: Demig0d написа: Аз изразявам мнение , вие ми триете поста .... майтап си правите ..... тая тема да не е за някви четки , мама ви тъпа ? Казах че са гадни ... искам мнението ми да се зачете ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Kimera става + още 1-2 ... всичко друго е сая до кочина до сая до кочина .... Еми така е, като се връзвате на "Свободата на словото"... Единствената свобода е на печата... Обаче при нея има мноу лоши последствия... ако те фанат ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) В конкретния случай могат да ма фанат за хуя ... примерно ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Правилно...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 30, 2008 1:14 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18693_1232034488.jpg) |
inc |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 1:55 pm Мнения: 1201 Местоположение: Пловдив
|
ае що не си основете клубче, нещо от сорта амм... антианимесженско или подобно, би се получило интересно (направо се сетих за Ал Бънди докато ви четях постовете ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) )
пп.нали пиша в правилната тема, че се бъркам вече
_________________ dolls can't cry~huh White Apple Tree - Snowflakes
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|