|
Дата и час: Съб Фев 27, 2021 9:14 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Окт 15, 2008 5:41 pm |
 |
schlau |
|
 |
|
Може ли да задам едно въпросче? Тъй като изчетох всички постове и виждам, че доста пари ще струва една подобна поръчка, мисля, че намерих решението за мен - да поръчам книжката си от amazon.de (добре, че скоро ще си получа Sprachdiplom-а  ). Според изчисленията излиза доста евтино - около 12лв+/- някой друг лев. Въпросът ми е: възможно ли е да е наистина такава сумата?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Как да поръчаме манга от чужбина?  Публикувано на: Вто Дек 23, 2008 4:21 pm |
 |
Mephisto |
|
 |
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
Искам да пиша две неща - първо мнение на база личен опит и след това въпрос. Мнението - два пъти поръчвам чрез Хеликон и мнението ми е много лошо. 1-во забавянето е огромно. Преди година беше 20 дни сега са от 20 до 50 дни. Съвсем наскоро ми направиха оферта за артбук, който търсех, а в последствие месец и половина след дадено капаро получих информация, че техните доставчици го нямали на склад. Разбира се, взех си капарото обратно. Опитвал съм и през други книжарници (от рода на "Пингвините") и нещата са страшно бавни. А колкото до надценката - книгата излиза тройно. Колкото до http://www.book.store.bg/ - нещата са заплетени, искат плащане на капаро по банков път и баланс при доставка. Има и други начини, които мен лично не ме удовлетворяват. Изглежда пазаруването по амазон чрез карта е най-изгодно и най-бързо. Сега въпроса - някакви други предложения за поръчка и доставка на манга/новели на английски/немски имате ли? По възможност чрез плащане по системата капаро-баланс, на ръка-при доставка? Трябват ми качествени издания на Dark Horse на MPD-Psycho.
_________________ One has to conquer nothing but himself.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Как да поръчаме манга от чужбина?  Публикувано на: Нед Яну 04, 2009 9:51 pm |
 |
phoenix_rage |
|
 |
Регистриран на: Нед Дек 10, 2006 11:43 pm Мнения: 155 Местоположение: Hachioji
|
Mephisto написа: Искам да пиша две неща - първо мнение на база личен опит и след това въпрос. Колкото до http://www.book.store.bg/ - нещата са заплетени, искат плащане на капаро по банков път и баланс при доставка. Има и други начини, които мен лично не ме удовлетворяват. Трябват ми качествени издания на Dark Horse на MPD-Psycho. Сериозно, хора, не ползвайте този сайт, адски много щях да се прецакам заради тях. Преди половин година бях готова да поръчам 4 книги ("Здрач"), всяка по 85 лв горе-долу, но добре, че случайно ги видях в Orange във Варна Мол и са по 23-24лв. Забелязала съм, че внасят само от САЩ и много завишават цените, един том Наруто е около 50 лв. Единствената манга, която имам е 3-тия Блийч, който си купих като ходих в Германия.
|
 |
|
Заглавие: Re: Как да поръчаме манга от чужбина?  Публикувано на: Сря Сеп 02, 2009 10:01 pm |
senshiboy22 |
|
 |
|
Аз скоро писах имейл към русенските Пингвини за поръчка на манга от един английски сайт........отказаха! bastards
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Как да поръчаме манга от чужбина?  Публикувано на: Чет Сеп 03, 2009 1:02 am |
 |
Zenith |
|
 |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Claymore47_Fen написа: Ъъъъ...чувал съм че на някои будки на Славейков има,вярно ли е? Мне, няма, търсила съм. Само, че Артлайна тъй или иначе ти е на 5 крачки, няма смисъл и на славейков да има...Едно време имаше някакви в Мол-а, но сега са повече разни книжки с история на мангата или типове герои в анимета, много са полезни дори и само, за да си гледаш картинките...особено едно издание с най-красивите артове, половината от което беше с творения на О! Грейт....
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Как да поръчаме манга от чужбина?  Публикувано на: Пет Май 14, 2010 10:35 am |
 |
faye |
|
 |
|
Какво искаш да питаш? Между другото има още един сайт, от който възнамервявам скоро да поръчвам(не манга, но и нея я има ^^). Ето за интересуващите се http://www.bookdepository.co.uk/
_________________ <3
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Как да поръчаме манга от чужбина?  Публикувано на: Пет Май 28, 2010 4:54 pm |
 |
faye |
|
 |
|
Малко инфо за http://www.bookdepository.co.uk/ . Днес ми пристигна колетче от тях. Книжката е в идеално състояние и пристигна за посоченото в сайта време (3-7 работни дни). Нямаше никакви допълнителни заплащания над цената на поръчаната стока. Дано на някой е от полза
_________________ <3
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|