|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 2:24 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 29, 2008 12:45 pm |
|
IcyTiger |
|
|
Регистриран на: Нед Юни 17, 2007 8:02 am Мнения: 1051 Местоположение: Софийска лудница.
|
Beleg Kutalion написа: Karren oт CG... Да не забравяме и моментите, в които нямаше никакво облекло *NOSEBLEED!!!!!!!* ...
подкрепям те за Каррен но мен много ме кефи и nadie
но фаворитка ми е Каррен тя просто рулира а и ако някой си спомня момента когато беше с онова костюмче на зайче *nosebleed* много е сладка
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 29, 2008 2:36 pm |
|
Kostadin-kun |
|
|
Регистриран на: Нед Фев 11, 2007 6:28 pm Мнения: 1005 Местоположение: pwnland Occupation:WRYYYYYY
|
Симка от Еър Гиър търнс ме он
иначе Ка ЛЛен ми е фаворитка
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 29, 2008 2:38 pm |
Beleg Kutalion |
|
|
|
Това ли костюмче? *nosebleed*
Както казах... тя слаба дрешка няма. Гардеробътй е страшен. Има си и school uniform (мечтата на почти всяко отаку), а за облеклото от ето тази сцена няма да коментирам... пък и сцената е култова. Също и костюма на Черните рицари, който пак й стоеше страшно~~~~.
Safiir... то няма как. Облеклото на една героиня, за да е секси и тя трябва да е секси, пък на Карен гардеробът й е големичък и има доста дрешки, които *nosebleed*... и се сетих за епизода, когато правеха пица и C.C. реши да се разходи из даскалото пък Карен трябваше да я върне обратно и се беше набутала в онова голямото, хъгаво такова... Дори тогава имаше известна доза сексапил ... особено след като смениха ъгъла на камерата отвътре *ain't got no more blood in the nose*.
Edit: Kostadin- kun... Зависи кой вариант на името взимаш под внимание. Английския или Японския (Аз ги мешам, защото и двете ми харесват как звучат).
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 29, 2008 2:55 pm |
Beleg Kutalion |
|
|
|
Говорим за анимета, Safiir... Тука лабаво нема!
в това число не влизат гротеските и иронизациите
/on... В числото на сексапилно облечените влиза й Maya oт Tenjou Tenge... и по- точно когато се биеха в тоалетната на боулинг центъра.
Ох... Много дрешки, а кръвта не стига .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|