|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 10:45 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Сеп 26, 2008 11:23 pm |
 |
Lord_Nuri |
|
 |
|
Дали Пейн ще изнесе Коноха ?  Интересна битка ще е ... и сигурно ще се простим с Тсунаде ..
Who will the Hokage be then ? ( ili anarhiq )
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Сеп 27, 2008 11:38 am |
 |
123Ichiban |
|
 |
Регистриран на: Нед Фев 25, 2007 9:11 pm Мнения: 89 Местоположение: Раковски
|
KISSSY написа: Пейн ще изнесе поне една четвърт от Коноха. Искам да видя още от ъпгрейда на Наруто, но засега има добра перспектива....тоя sage mode ми харесва. Колкото до тоя код - нищо ново под слънцето....аз все мисля, че има седми Пейн. Едно нещо не разбрах само - кой беше този, който бащата на Ино изследваше? Ужасно много ми заприлича на Наруто, но връзката с Пейн не я схванах 
нали джирая донесе едно от телата на пейн  . това е то.
На десета страница наруто тренира нова техника... или може би "съвсем" "нов вид" расенган. Иначе вече е мастър на нейчър...
_________________ 123
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Сеп 27, 2008 11:57 am |
 |
kidamy |
|
 |
|
Ау МНого як чаптър супер много му се накефих
Наруто не само,че е SAGE вече ами и това секретно джутсо сигурно ще е ненормалното. А и като го на тренират Жабите с последна част от тренировката демек там не знам само таиджутсо или и джутсота. Просто ще е най лудия. Да не говорим и подаръка от Итачи. Най накрая главния герои може да се противопостави на ненормално имбавите си врагове.
А сега Пеин леле супер яко вече е пред вратите на коноха щом Орочимару успя да отнесе толкова от Коноха само си представям Пеин и Конан колко много жертви ще има. Хокагето дам и аз имам предчувствие,че може да падне. И за кратко ще са на власт тия Elders
Искам чаптърииии
_________________ Buy manga support your favorite authors and artists ONE PIECE BATTLE GROUND COMING SOON
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Сеп 27, 2008 12:08 pm |
Hajutze |
|
 |
|
те змийте на оро изнесоха голямата част от коноха ... пък и той не се би кой знае колко , повечето работа му изнесоха 1вите две хокагета.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Сеп 27, 2008 12:34 pm |
 |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Селото просто ще го почупят и русото само като види за какво иде реч и ще побеснее. Но селото си заминава, освен ако нещо не се случи, че да се отеглят пейновете. А педераскето там ще му е грешката, че избра грешните хора, бая ще го поритат.

Цитат: "Това, което не ме убива, ме прави по-малък." Супер Марио
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Сеп 27, 2008 12:56 pm |
 |
alexbg92 |
|
 |
|
абе добър си беше чапа тая седмица ... само се дразня,че Наруто неще да прочете книгата и да разбере кой е баща му .... за мен поне това е най-интересното за момента  сигурно ще се надъха супер много и ще смаже Пейн ... а иначе посмъртно Пейн неможе да изнесе половината село ... мислите ли малко ? Там са Какаши ... Лий , Неджи , Тснаде-то , Гай и още сума народ ... и хич не са слаби още повече като се има в предвид ,че знаят за Пейн това което Джирая незнаеше когато се биеха ... И Пейн си го каза ... че ако Джей-ман го знаеше още в началото е щял да победи  тъй,че няма да им е толкова лесно ... Ако беше толкова лесно - трътват Пейн, Мадара и остатъка от Акатсукитата и ще разбият селата 1 по 1 ...
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|