Дата и час: Сря Мар 05, 2025 10:23 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 50 [ 740 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 50  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 26, 2008 11:17 pm 
Аватар

хубаво прехварлиха през по важните персони , но какво ново ?? освен че "хубавеца" напредва но още не е постигнал някакъв ъпгрейд който да е значим ( както получи Саске )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 26, 2008 11:18 pm 
Аватар

Дали Пейн ще изнесе Коноха ? :lol: Интересна битка ще е ... и сигурно ще се простим с Тсунаде ..

http://www.onemanga.com/Naruto/418/01/

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 26, 2008 11:22 pm 
Аватар

Беше паднал от върха на планина и не се утепа :lol: :lol:
Пък и определено ще бъде имба много скоро...или поне се надявам да бъде имба.(безбройни клонинги и супер мега шит разенган не се смятат)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 26, 2008 11:23 pm 
Аватар

Дали Пейн ще изнесе Коноха ? :lol: Интересна битка ще е ... и сигурно ще се простим с Тсунаде ..

Who will the Hokage be then ? ( ili anarhiq )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 27, 2008 2:44 am 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Пейн ще изнесе поне една четвърт от Коноха. Искам да видя още от ъпгрейда на Наруто, но засега има добра перспектива....тоя sage mode ми харесва. Колкото до тоя код - нищо ново под слънцето....аз все мисля, че има седми Пейн. Едно нещо не разбрах само - кой беше този, който бащата на Ино изследваше? Ужасно много ми заприлича на Наруто, но връзката с Пейн не я схванах :o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 27, 2008 10:45 am 
Аватар

Най-сетне, Наруто става силен - крайно време беше! Сигурно тъкмо върху Пейн ще си изпробва новите сили(ДАНО!) :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 27, 2008 10:54 am 
Аватар

чАПТЪРА ми хареса много.....Сигурно щото емото не се показа..... Наруто е некъв супер имбав....Чудя се дали и таткому е имал такива неща с очите...... А Пейн на последната страница рулираше....Кишимото пак ми харесва.... :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 27, 2008 11:30 am 
Аватар

the pain train has reached the stadion :D
тъкмо ми се беше забозило нещо ся пак ми стана интерестно :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 27, 2008 11:38 am 
Аватар

KISSSY написа:
Пейн ще изнесе поне една четвърт от Коноха. Искам да видя още от ъпгрейда на Наруто, но засега има добра перспектива....тоя sage mode ми харесва. Колкото до тоя код - нищо ново под слънцето....аз все мисля, че има седми Пейн. Едно нещо не разбрах само - кой беше този, който бащата на Ино изследваше? Ужасно много ми заприлича на Наруто, но връзката с Пейн не я схванах :o

нали джирая донесе едно от телата на пейн :). това е то.
На десета страница наруто тренира нова техника... или може би "съвсем" "нов вид" расенган. Иначе вече е мастър на нейчър... ;)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 27, 2008 11:57 am 
Аватар

Ау МНого як чаптър супер много му се накефих
Наруто не само,че е SAGE вече ами и това секретно джутсо сигурно ще е ненормалното. А и като го на тренират Жабите с последна част от тренировката демек там не знам само таиджутсо или и джутсота. Просто ще е най лудия. Да не говорим и подаръка от Итачи. Най накрая главния герои може да се противопостави на ненормално имбавите си врагове. :shock:
А сега Пеин леле супер яко вече е пред вратите на коноха щом Орочимару успя да отнесе толкова от Коноха само си представям Пеин и Конан колко много жертви ще има. Хокагето дам и аз имам предчувствие,че може да падне. И за кратко ще са на власт тия Elders
Искам чаптърииии :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 27, 2008 12:08 pm 

те змийте на оро изнесоха голямата част от коноха ... пък и той не се би кой знае колко , повечето работа му изнесоха 1вите две хокагета.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 27, 2008 12:34 pm 
Аватар
Цар Алко

Селото просто ще го почупят и русото само като види за какво иде реч и ще побеснее. Но селото си заминава, освен ако нещо не се случи, че да се отеглят пейновете. А педераскето там ще му е грешката, че избра грешните хора, бая ще го поритат.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 27, 2008 12:40 pm 
Аватар

Най-после още един як чаптър. Тея последните два бяха страшни. .Саске го нямаше тука, а както изглежда ще има битка Пейн вс Коноха. надявам се Наруто да чуе, да се върне в селото с новите си сили и да почне мелето. Е мисля, че Тсунаде ще я убият, но все трябва да има нещо гадно..Имаше и за кода, а в следващия чаптър се надявам някой да ступа Саске.Киши вече не е в немилост пред мен. :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 27, 2008 12:52 pm 
Аватар

Много интересен чаптър ...дано се действието продължи в Коноха 8) Дано разберат нещо от това тяло на Пейн, което Джирая върна иначе ще е несправедливо.. :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 27, 2008 12:56 pm 
Аватар

абе добър си беше чапа тая седмица ... само се дразня,че Наруто неще да прочете книгата и да разбере кой е баща му .... за мен поне това е най-интересното за момента :? сигурно ще се надъха супер много и ще смаже Пейн ... а иначе посмъртно Пейн неможе да изнесе половината село ... мислите ли малко ? Там са Какаши ... Лий , Неджи , Тснаде-то , Гай и още сума народ ... и хич не са слаби още повече като се има в предвид ,че знаят за Пейн това което Джирая незнаеше когато се биеха ... И Пейн си го каза ... че ако Джей-ман го знаеше още в началото е щял да победи :roll: тъй,че няма да им е толкова лесно ... Ако беше толкова лесно - трътват Пейн, Мадара и остатъка от Акатсукитата и ще разбият селата 1 по 1 ...

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 50 [ 740 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 50  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]