Дата и час: Пет Яну 31, 2025 10:05 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 6 от 6 [ 81 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6
Виновен ли е Лулу/Zero?
 Да. Той си играе с човешките съдби и емоции.  20%  20%  [ 33 ]
 Не. Той подкрепя стремежа към свобода и равенство.  54%  54%  [ 92 ]
 Не мога да определя еднозначно.  26%  26%  [ 44 ]
Общо гласове : 169

Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 29, 2008 10:47 am 
Аватар

М за мен Лулу е виновен...Всичко е на основата на това че иска да отмъсти на баща си че не е защитил майка му...Не че я е убил а защитил..Използва японците което е много тъпо, за да се добие до баща си с подтекст че се бие за тях......И че иска да помогне на сестра си която не била наравно с другите...Е не видях един признак в целия първи сезон че сестра му е недъгава, депресирана, нито че някой се държи като неравна с нея.Нито се опитват да и помагат и други неща за това че неможе да ходи..Можеше да чете да ходи навсякаде, та дори разбира когато някой лъжеше...Е незнам кво е неравното всичко.Просто Лулу си избива комплексите на нея и баща му...А съм сигурен че краля не е виновен.....Лулу използва всички за да се добере до баща си а когато се добра не успя дори да го одраска е това е дело на сценария но ....Та Лулу е виновен. 11 ките да, не живееха хубаво в ареа 11 но той него направи за тях даже влуши нещата колко умряха заради тъпото му използване на Гиаса.Война имаше но в нея не умираха японци...А той заради две негови грешки измря половин япония а скоро сигурно и другата....Тъй че е виновен можеше спокойно да си стой във Ашфорд да живее със сестра си и да не пипа нищо..Или поне да не се опитваш да срине баща си а просто да го пита защо не е защитил майка му......

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Юли 29, 2008 5:30 pm 
Аватар

SHADOWSONG написа:
М за мен Лулу е виновен...Всичко е на основата на това че иска да отмъсти на баща си че не е защитил майка му...Не че я е убил а защитил..Използва японците което е много тъпо, за да се добие до баща си с подтекст че се бие за тях......И че иска да помогне на сестра си която не била наравно с другите...Е не видях един признак в целия първи сезон че сестра му е недъгава, депресирана, нито че някой се държи като неравна с нея.Нито се опитват да и помагат и други неща за това че неможе да ходи..Можеше да чете да ходи навсякаде, та дори разбира когато някой лъжеше...Е незнам кво е неравното всичко.Просто Лулу си избива комплексите на нея и баща му...А съм сигурен че краля не е виновен.....Лулу използва всички за да се добере до баща си а когато се добра не успя дори да го одраска е това е дело на сценария но ....Та Лулу е виновен. 11 ките да, не живееха хубаво в ареа 11 но той него направи за тях даже влуши нещата колко умряха заради тъпото му използване на Гиаса.Война имаше но в нея не умираха японци...А той заради две негови грешки измря половин япония а скоро сигурно и другата....Тъй че е виновен можеше спокойно да си стой във Ашфорд да живее със сестра си и да не пипа нищо..Или поне да не се опитваш да срине баща си а просто да го пита защо не е защитил майка му......

Не може да се каже че използва японците защото те стоят до него ако искат могат да го оставят сам.Ако не беше той до сега всички бунтовници да са хванати и убити.А за краля всички освен британците са низши същества.Още в началото той каза че Лулу и сестра му са слаби и затова ги изпрати в Япония.Целите им са еднакви свалянето на Британия тои помага на тях те на него ,ако са всеки по отделно никой няма да успее и те го знаят .

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2008 11:19 pm 
Аватар

Аз съм на мнение че е невинен все пак и на някои друг да се случи същото да убият маика му да знаят кои я е убил да не му кажат аи Нанали горкото момиче слямо и неподвижно... и всеки човек обичащ маика си и сестра си би направил същото :? :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2008 11:27 pm 
Аватар

Ох,как ще е виновен бе.Та тои е за сажалиние .И пак добре се справя,аз щеше да си драпна куршума още в 11 серия на 1-вия сезон :) .Е верно сега като се замисля виновен е 4е се родил принц вав военно време и че всичките годости и не4стни развраски му се сипят по главата в изобилие :x .И защо ???Само защото тои е единствен е достатачно силен за да носи това бреме.И какав съд балнувате ?Та на ЛУЛУ целия живот му е съд ,абе направо ад.Всички тези човешки садби ,емоции ,напрежение-тва е наи големия съд за него,защото нито едно човешко сащество не е в састояние да понесе това.Абе направо касапница. :twisted: Тежко му на кои се падне очаста да е лидер ,да притежава сила и власт и все още да тарси приятелство и лубов.
Лулу е невинен .тва е които не верва нека да ми спори ,готов съм. :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 26, 2008 11:24 pm 
Аватар

Според мене не е виновен.Той има кауза и цел които аз подкрепям,на негово място бих постъпил по същия начин.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 29, 2008 10:55 am 
Аватар
Masaka?!

Заключ. Тия дни ще има нова анкета. :lock:

Тази нека стои в раздела обаче.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 6 от 6 [ 81 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]