Дата и час: Чет Мар 06, 2025 2:45 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 5 от 9 [ 123 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2008 7:26 pm 
Аватар

Да ти са честити. Сайта ще се разгледа из основи. А и щот ти е излязло томчето 13 лв. това направо си е далавера. Защото примерно като поръчвах от Хеликона идваха по 33 лв..
А всъщност тя къде идва доставката? В пощата във къщи или "централната" поща? XD
И предполагам че освен манга може да се поръчват и други неща? Защото от хеликон-а само книги. А и една фр ми беше казала че от Амазон само книги можело. ;\

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2008 7:55 pm 
Аватар

Ми може с кредитна карта, пейпал, по телефон(нз как става). Аз платих с карта.
Ако някой ще поръчва ето малко полезна информация: За доставката както може да се види имат няколко вида. Аз бях на USPS Priority Mail International, но има и едно по-евтино, което по някаква причина в момента не го виждам да може да се избере като опция :/(друг път съм го виждала)
Все пак
Цитат:
USPS First-Class Mail International - BE WARNED: THIS IS SLOW! It can take up to a month or longer to receive your package!

не ми се вярва на някой да погали ушите така че препоръчвам повечко книжки да се взимат за да излизат по и по евтино ^^(за 13 на книжка аз бях поръчала 10 като така доставката беше ~30$)
Когато пристигнаха нещата получих известие да ходя на пощата при митницата и там провериха пратката пред мен съдържанието(нали наркотици, контрабанда и куп други глупости могат да бъдат) и след плащане на такса 4 лв си го прибрах колета. Имах опасения да не кажат някви ддс та или други глупости, но нямаше проблеми.

Едит: За фигурките не знам как точно седи въпроса, но доколкото четох в сайта за плакати например се считат отделен колет всеки, което значи, че няма да е много на далавера, ако и за фигурките е така.(макар за тях не се интересувах и не съм обърнала особено внимание) Всякакви въпроси могат да им се пратят. Както вече споменах доста бързо ми отговаряха на имейлите :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 22, 2008 11:35 pm 
Аватар

Като гледам какво са писали всички, изглежда все още е прекалено сложно/скъпо да си купим манга в БГ :( ...Жалко, това лято мисля да работя и с парите се чудих какво да правя, и ми хримна че някоя и друга манга кницка ще ми дойде добре, ама е прекалено слоцно за мене тва :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 31, 2008 6:42 pm 
Аватар

faye написа:
...
Когато пристигнаха нещата получих известие да ходя на пощата при митницата и там провериха пратката пред мен съдържанието(нали наркотици, контрабанда и куп други глупости могат да бъдат) и след плащане на такса 4 лв си го прибрах колета. Имах опасения да не кажат някви ддс та или други глупости, но нямаше проблеми.

Ткам, това е за отакуфуела...
Интересува ме дали и като се поръчва от Амазон е същата историята? (ходи се по пощи, проверки, такси и т.н.) :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 03, 2008 12:16 am 
Аватар

http://import.book.store.bg/product/id- ... 1-41-.html

Скролнете и надоло и ще видите че може да се купат всички чаптери.

Та какво мислите? Защото освен че ми се вижда доста солено, и доста по-лесно от това да поръчвам чрез Artlane и там другите книжарници Като се има предвид че ти го носят на вратата и ти го дават (доставка)...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 03, 2008 10:31 am 
Аватар

60 лева за едно томче? :shock: (другите по 40...)
Абе не е далавера XD Ако ваш'те имат кредитна карта по-добре купувай от някой сайт /:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 03, 2008 2:31 pm 
Аватар

Въпроса е като нямат кредитна карта...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 03, 2008 2:36 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Е то вече е безкрайно лесно да си вземе човек кредитна карта. Почти всички банки предлагат кредитни карти на много добри условия.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 03, 2008 4:41 pm 
Аватар

Добре да кажем че аз немога да си изкарам кредитна карта и че неискам да точа пари от родителите ми, а искам сам като имам пари да си купа манга. Какво мислите за това от линка в този случай?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 03, 2008 5:09 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

А не можеш ли да ги помолиш те да си вземат пък ти ще я поддържаш със собствени пари? Просто не виждам смисъла като има алтернатива да си хвърляш парите на вятъра за неща с такива огромни надценки ><

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 03, 2008 5:29 pm 
Аватар

Цената на 13тия том е към 15 долара оригинално. Какво е евтиното на почти 3 пъти отгоре?

Колкото до кредитната карта да си я изкараш ще ти вземат символични лвчета. Даже вече не съм убедена и че и това ще направят. За студенти има някои специални предложения също ><
За моята когато отидох не само че не ми взеха пари ами и бонус 10 лв сложиха вътре :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 04, 2008 10:39 am 
Аватар

Wind_Falcon написа:
Въпроса е като нямат кредитна карта...

Ще ги изнудиш да си наравят :lol: (както аз постъпих)
Не е толкова трудно Р: После като искаш да си купиш нещо точиш от картата на ваш'те и им даваш парите обратно просто~ easy as 1,2,5 ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 19, 2008 10:38 pm 

Имам голямо запитване.Реших се да купя 8 томчета от amazon.com
Обаче веднага изкочиха 2 въпроса от главата ми :

1-вият е какво точно да попълня във формулярчето :

http://img145.imageshack.us/my.php?image=amazonlh9qc9.jpg

и как да оставя това "Is this address also your billing address (the address that appears on your credit card or bank statement)?" (на картинката го няма обаче , защото използвах от друг форум картинка , а тя кой знае на колко месеца е :blush: )

2-рото въпросче е със Visa Electron ли само става или и обикновената Visa върши работа?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 26, 2008 3:30 pm 
Аватар

Прочетох цялата тема и пак не разбрах.Кой е най-добрия и най-евтиния вариант.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 26, 2008 8:25 pm 
Аватар

За мен е Otakufuel a, но както забелязваш има хора които предпочитат хеликон или амазон или нещо друго. Общо зето както си харесаш. Аз сега края на октомври някъде отново мятам през отакуто да си взема нещата и ще ми излязат ако всичко е тип топ по ~13 лв парчето като включвам доставката^^

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 5 от 9 [ 123 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]