Aaaaдски са слааадки ^^. Не бях предполагала че толкова много ще се кефя на СакуСасу доуджиншита =D /да трябваше да спра със НаруСасу-тата xD/ Браво, Санго~.
Леле Санго много ще съм ти благодарна ако ми кажеш скайпа ти и ми ги пратиш всичките онегай
_________________ Daiji na yume no hanashi wo shiyou furueru kokoro wo dakishimete Zutto nozondeita ano koro kantan ni tsukamenai kedo Junbi wa ii kai? iku yo eien ni kizamu
lal тва още ли го държите ве...тардс......*кхъм* ениуей...ако някой има мерак (и възможност lawl) да си играе да ги превежда от японски на български за едното мерси, да отиде във http://forums.narutofan.com/showthread.php?t=52501 да си ги свали и да почва.....аз нямам време и не ми се занимава, виж, ако наберете парични средства шсе навия ви ги превеждам =D тъй че който мисли че може се справи -> сваля си ги и си ги превежда. И без тва на повечето има англ преводи като гледам, мисля че ша моете се справите...ако не вече не отговарям и ако някой си мисли че ша му ги пращам един по един, he can kindly eff off ^u^v
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 65 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения