Лол, това ще бъде трудно ! Краката му са направени от странен здрав нечуплив непрекъснато растящ материал.. и все пак ентусиаст съм да видя!
Doupi написа:
Имате едно невероятно БРАВО от мене!!! Нямам думи. Дими имаш невероятен глас искам да те разцелувам и разпрегръщам. Другите се справят OK
Уаа, колко си мил (sun) Благодаря за комплимента! ops:
_________________ All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost.
Заглавие:
Публикувано на: Вто Сеп 11, 2007 11:51 pm
Crap
Регистриран на: Чет Юли 21, 2005 8:58 pm Мнения: 4067 Местоположение: София , South Park
пиша тука, щото тая песен пише история просто Треа да се чуе от повече хора и по-точно повече да се поподиграват на простотията на двама идиоти от преди година и горкото момиче, което се нави да участва
О, боже тва го бях забравила... Обичам си песента.
*сбутва нагоре темата с надеждата да спечели нови фенове на музикалното трио*
_________________ ~ Липсва ми оная мандаринова енергия на прилива, при залез. И успокояващата топлина на морно чело, сгушено на гърдите ми. Носталгична съм. Към отминали докосвания. Come Undone
Wow тая песен я чувам сега суперска е!! Може ли да я пратя на приятели, просто трябва да я чуят? Пеете страхотно, а момичето мисля [dimension] има много хубав глас. Комплименти. Ще имате ли скоро нова песен? пп. Спечелихте ме за фен.
уау, това е единственото нещо, което мога да кажа след като я чух тая песничка. просто е невероятна мноо ме кефи. и музиката и текста и гласа на момичето... просто страхотно
Публикувано на: Пон Яну 26, 2009 4:18 am
Anime<O_O>addict
Регистриран на: Чет Яну 19, 2006 1:26 am Мнения: 997 Местоположение: Sofia Mladost Village ~ ><
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения