Дата и час: Съб Фев 22, 2025 4:48 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 5 [ 70 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 12:52 am 
Аватар

един път докато ходих до културния център тука в моя квартал и в рейс номер 7 имаше некакъв пропаднал пияница дето ме гледаше и нещо си бъркаше под якето там
и изведнъж като поддигна и като му изкочи тоя огромен хуй ама никой нищо не казва
и аз си седнах назаде и оня се обърна пак да ме гледа
:lol:

Изображение
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 1:31 am 
Аватар
Ecchi Warrior

Признай си, че се подмокри :twisted:

=))

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 9:05 am 
Аватар

ахахахахахха тоя път не успях да се подмокря :P

Изображение
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 9:42 am 
Аватар

Преди 3-4 години се прибирам (вадиха ми зъб) и ми остават 2 спирки с трамвая , а ми беше много лошо , да не говорим ,че устата ми беше пълна с кръв и във този момент се появява някакъв дъртак и ми вика : Ти нямаш ли никакво уважение>>Я ставай. Аз си ставам , понеже ако си бях отворил устата да го напсувам всички около мен щяха да се приберат окървавени , поне имаше някакви дето скачаха и оня се дразнеше.

Седим си ние с един приятел и една бабичка идва и ни кара да станем като казва "Я виж колко място има - седнете заедно" , ама тако изръмжа злобно ,че на слизане така я запсувахме , да не говоря колко средни пръсти отнесе :lol:

Аз и още двама седим - появява се накъв' дъртаk и от устата му излиза едно "Муууууууу" , а ние О.о , оказва се ,че искал да станем , но незнайно защо аз останах с впечатлението ,че ми вика "Mooove , bitch , mooooove" :lol:

За стар човек ставам , но на тия зверове дето ме карат да ставам само псувни давам :evil:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 10:51 am 
Аватар
Ecchi Warrior

machomen написа:
накъв' дъртаk и ... ми вика "Mooove , bitch , mooooove"

ХАхахАхАхАХАХ :hotl: =)) =)) =))

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 12:10 pm 
Аватар

Нека и аз да си напиша гафа, да не остана по назад :lol:

Това беше преди 1-2 години, автобуса по обяд беше много претъпкан заради учениците и едва се събирахме :lol: В опита си да се кача в автобуса аз бях "тласната нежно" в него :lol: Успях някак си да си прокарам път към по - свободната част. докато една луда (в квартала има една луда ама никой не я прибира в лудницата :? ) не ми се развика: "Ти обарваш мъжа ми! Патка такава, ти го обара!" (при положение че тая беше сама е автобуса :lol: ) Бях потресена направо :shock: :lol: Естествено жената отиде и си седна най -нахално до едно момче и започна да нарежда и него :lol:

Таа, това е моя гаф в транспорта :lol: Нищо особено

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 1:52 pm 
Аватар

Belgarion написа:
machomen написа:
накъв' дъртаk и ... ми вика "Mooove , bitch , mooooove"

ХАхахАхАхАХАХ :hotl: =)) =)) =))

ХХАХАХ, това е култово =))

Иначе... аз нямам някакви особени гафове, понеже рядко ползвам градски транспорт... само се сещам един път как кондукторката ми се изнерви супер много, понеже трябваше да ровя из протмонето + несисера/който е в мешката/ + из джобове на яке и панталон за пари за билетче :lol: мизерияя~

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 28, 2008 3:00 pm 
Аватар

Накъсвах си билетчето (бях го направила на спирала) и кондуктура (да, мйж) ми се скара че съм си го късала. ;/

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 28, 2008 3:09 pm 
Аватар

ми веднъж спънах контрольорката.въобще не беше нарочно >.< бях си опънала краката и тя патката не видя и се спъна ... :o посля ми стана смешно и около мен хората се разхилиха ама оная взе да мрънка и се наложи да се извинявам ...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 28, 2008 3:19 pm 
Аватар

Пътувах с 6ма приятели,те се връщаха от мач и бяха в кофти настроение XD даам контролата баше псувана яко след което изхвърлена от автобуса XD
Спомням си веднъж едни контрольори как свалиха една циганка от рейса phahaha умрях от смях...тая си качила краката на седалката и ония кат я подхвана xD "мама ти деба черна миризлива,Да не си си у вас бе" автобуса/111/ спря на спирка Суходол/при езерото/ и ония я фана и айдеее out of the bus xD безценен момент мн време се смях xD
ПП: няма да забравя как ми се караха хората като реших,че една от лампите в тролея/7ца рулз/ ще ми стои мн яко на етажерката/е така и не стигна до там...метнах я под автобус/83/

Последна промяна ZerraX2 на Нед Сеп 28, 2008 3:22 pm, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 28, 2008 3:21 pm 
Аватар

Spokesman Of Madness написа:
Аз не веднъж съм се правил на бавно загряващ за пред контролите :lol: . Класика си е да се облегнеш на прозореца както си седиш,да си сложиш ръцете в няква дебилна поза , и да пуснеш слюнката по брадичката =)) трябва да видиш как те подминават като пътен знак :lol:

Е тва един мой стар съученик го правеше...
Спиш, хъркаш и като те бутнат по рамото пускаш една лига върху ръцете им :lol: :lol:

А имаше един дето почна да имитира некви спазми на лицето. Аз го правя като от време на време си мърдам главата леко наляво, мигам с лявото око и си изкривявам челюстите. :lol: :lol:

А смешни случки... ми повечето не ги помня, ама имаше един път когато една баба седна и след като слезна и едно малко момиченце й седна на мястото каза, че седалката била мокра и миришела на пико =)) =))

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 28, 2008 3:36 pm 
Аватар

Цитат:
имаше един път когато една баба седна и след като слезна и едно малко момиченце й седна на мястото каза, че седалката била мокра и миришела на пико =)) =))

тва беше гнусно =)) и ми напомни за един дядка където си го извади и се изпика на центъра на една алея в градската градина X_X

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 28, 2008 3:44 pm 
Аватар
Souten no mukou

Качваме се в Тролея, Аз, Костен (с чупения крак и гипса) и Нил. Ванката почва да ме бара за хуя, аз абе престани бее, оня пак. Престани бее, колко пъти съм Ти казвал да не го правиш това на публични места ~ Той продължи. Не обръщаите внимание на моя приятел Педераст, казах на вселослушание. Аз седнах и той в мене :blush:.
    Интересното беше като се качи контрола. Ванката си нави крачола да му се види гипса, аз го хващам през подмишника да го нося от едната страна , Нил от другата. Билети и Карти за проверка моля, каза контролйорката? Оня като почна да пищи и да реве. Аз: Какви билети бре, не виждаш ли, че го боли, тука слизаме да го водим до Болницата. Ама билети и карти? Абе ся си размести гипса бееееее какви билети искаш Ти в ред ли си.
    Слезнахме и като пуснахме Ванката, оная гледа през заминаващия си тролей, а ние и се оплезихме ~
    След това ще пресичаме и нито един шофър не пропуска хората на пешеходната пътечка. Ванката засука крачол и с бесни викове от болка почна да куца и да ходи пред колите и всички веднага спряха. Бе забавно ~

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 29, 2008 9:21 am 
Аватар

Зе момента най- гoлямата глупост, която ми се е случвала е да объркам автобусите. Та става следното търся спирката на 94, изведнъш виждам как завива някакъв автобус и на гърба му пише 94 и аз съответно го удрям на спринт. Като се качих нещо ми направи впечатление, че не се движи в правилната посока и след 2 спирки питам един от пътуващите " извинете това нали е 94?" и получавам много готн отговор " Мне тва е 280" и от там аре половин час обратно към СУ. Та тъпнята беше, че просто не си бил сменил номера на гърба и аз се прекарах много гадно :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 29, 2008 11:03 am 
Аватар

f.Anderson написа:
Зе момента най- гoлямата глупост, която ми се е случвала е да объркам автобусите. Та става следното търся спирката на 94, изведнъш виждам как завива някакъв автобус и на гърба му пише 94 и аз съответно го удрям на спринт. Като се качих нещо ми направи впечатление, че не се движи в правилната посока и след 2 спирки питам един от пътуващите " извинете това нали е 94?" и получавам много готн отговор " Мне тва е 280" и от там аре половин час обратно към СУ. Та тъпнята беше, че просто не си бил сменил номера на гърба и аз се прекарах много гадно :lol:

Тва не е нищо...
Питай ме кво става като объркаш 280 с 413... Веднъж бяха пуснали по-нови 413 и отзаде седеше табелка 280... Както си очаквах да отида до Софийския, седнах, заспах и след около 10 минути се събудих на Подуяне :lol: :lol:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 5 [ 70 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]