|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 4:02 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юни 21, 2006 10:35 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1727_1320056055.jpg) |
Recca |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Аз още преди да изгледам анимето по едно време бях чалнат като Шинджи (куфеех и не можех си намера мястото) затва можеби не много след като го изгледах са съвзех :ffiiiuuu: .Ако тръгна да зубра на всички имената по азбучен ред обаче нищо чудно да се побъркам
П.П. Аааа не сам видял всички мнения -- отново НиЩо против Шинджи и той като другите е прецакан и само използван , шашаво детсво нормално е да не е съвсем нормален (това малко странно звучи ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) )
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 22, 2006 11:16 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2275.jpg) |
vladii |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Вто Яну 17, 2006 5:41 am Мнения: 82 Местоположение: in the kingdom Far Far Away
|
Цитат: Ми аз нямам платиниума ремастър едишъна
Тия 7 ДВД-та Платинум такова ли се водят? Още не съм ги гледал тях.
@chosef - като нищо бих си го почръчал това, ако не ме бъркаха малко тия $190.
_________________ "Колкото повече, толкова повече!"
А.А.Милн ("Мечо Пух")
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 22, 2006 12:11 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4539.jpg) |
drzlobjul |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Нед Юни 18, 2006 5:37 pm Мнения: 835 Местоположение: Немам си на идея
|
Цитат: Ми ето линк към мангата: в отделна тема, да се забелзязва повече Evangelion Manga Мн благодарско Цитат: @chosef - като нищо бих си го почръчал това, ако не ме бъркаха малко тия $190.
На същото мнение
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 22, 2006 4:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2402_1277147730.jpg) |
MishokaBG |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Нед Яну 22, 2006 7:35 pm Мнения: 665 Местоположение: o.O
|
Ха симпатично е
Сега съм на 2-ри епизод ама пък си намерих и още няколко анимета и гледам едновременно => и по бавно
Но мноо ме изкефи и някои от героите ми заприличаха на някои от играта Desire
Например тази със синята коса е буквално копие на Sylvia от Desire и онази готината, с многото бира в хладилника, на Реико,че даже и по характер
А Desire ме подлуди затва ще го изгледам и се надявам и то да ме изкефи
Бтв само един ли е целометражния филм?
_________________ S4 League playa
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 22, 2006 5:31 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4539.jpg) |
drzlobjul |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Нед Юни 18, 2006 5:37 pm Мнения: 835 Местоположение: Немам си на идея
|
Цитат: А Desire ме подлуди затва ще го изгледам и се надявам и то да ме изкефи Smile Вервай ми мн ще ти хареса.Аз в момента съм превъртял по това аниме така че споко и тебе ще те грабне. Цитат: Бтв само един ли е целометражния филм?
Аз знам че по принцип са 2:един който според думите на останалите(аз все още го търся) е нещо като прерзказ на всичките 26 епозода и има и един който си е продължение след 26-те епизода и само ще ти споделя че е уникално добър. Така че гледай и се наслаждавай
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 22, 2006 5:42 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1603_1254660360.jpg) |
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Мишок, като го изгледаш - да разказваш... само внимавай да не четеш мноо спойлерите от темата, че ще се прецакаш. (Муахахааха... след като минеш и филма, спокойно може да се числиш към другите побъркани братя и сестри)
Цитат: Ха симпатично е Ако го гледаш не наведнъж и в комбинация с по-весели работи, може и да изглежда симпатично; но ако искаш тотална промивка на мозъка, го зяпай наведнъж ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Няма да забравиш подобно преживяване
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 22, 2006 5:45 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=665.gif) |
g3n3s1s |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 10:19 pm Мнения: 1435 Местоположение: Doesn't Matter
|
Morridin написа: Цитат: Ха симпатично е Ако го гледаш не наведнъж и в комбинация с по-весели работи, може и да изглежда симпатично; но ако искаш тотална промивка на мозъка, го зяпай наведнъж ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Няма да забравиш подобно преживяване ![:tv:](./images/smilies/tv.gif)
МУхахахаах тва е тотален брейнуош
за едно денонощие да изгледаш 26еп и 2 филма след това те държи седмица-две.(както бях казал анимето е наркотик, много полезен при това)
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 22, 2006 5:53 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=665.gif) |
g3n3s1s |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 10:19 pm Мнения: 1435 Местоположение: Doesn't Matter
|
Freya написа: Абе не знам Ева-та колко полезен наркотик е. Аз лично един месец сънувах някакви безмислици, ангели, унищожения на света и т.н. Ако му се оставиш на анимето, наистина си е тотален брейнуош. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
ти май съвсем си се била отнесла
въпреки че и аз сънувах как ме убиват брутално ангели ама чак пък месец(лелееее леелееееее(както Бойко казва))
не ти е било лесно
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|