|
Дата и час: Пет Мар 07, 2025 1:21 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Сеп 22, 2008 1:23 pm |
 |
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
Има ли срок за участие в т'ва чудо?
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Сеп 22, 2008 8:00 pm |
 |
Tra[n]ceR |
Let there be SPAM! |
 |
Регистриран на: Съб Юли 16, 2005 8:28 am Мнения: 19347 Местоположение: Out of Space
|
§amara написа: И още 1 вариант ^^"

Прати ми png файла на admin@animes-bg.com ; ) Ще тествам една тениска с него и кажи каква точно искаш да бъде - дамски вариант или някой от мъжките. Цвят и размер също
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Сеп 22, 2008 9:01 pm |
 |
§amara |
Alice in Wonderland |
|
Tra[n]ceR написа: Прати ми png файла на admin@animes-bg.com ; ) Ще тествам една тениска с него и кажи каква точно искаш да бъде - дамски вариант или някой от мъжките. Цвят и размер също 
Haaaaaaaaaaaaaai~
edit : Done X3~
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Сеп 24, 2008 12:44 pm |
 |
Mery Jeane |
|
 |
Регистриран на: Пон Май 05, 2008 5:57 pm Мнения: 242 Местоположение: БургазЪ Mood: scared
|
Tra[n]ceR написа: Втората на мери е симпатична, но на нито една от 3-те не е написал целият текст, който трябва да бъде ; ) Тъй ли о.О Омг... Защо съм спала. Като се прибера довечера, ще ги поправя и новите ще пусна. Nilion написа: ЕЕЕ последната ако не беше така резната самата картинка...
Мхм... Опитвам се да измисля нещо по въпроса xD
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Сеп 24, 2008 4:42 pm |
FlameHazel |
|
 |
|
Направих три щампи, над 20 сантиметра всяка страна, 300 dpi( с толкова сантиметри и резолюция, станаха около 3500 пиксела страната), обаче никой сайт не ми ги приема T_T
~~~
Къде да ги покажа? Даже и hit.bg не ме логва >.<""
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Сеп 24, 2008 4:49 pm |
 |
IvCHoy |
Souten no mukou |
|
FlameHazel написа: Направих три щампи, над 20 сантиметра всяка страна, 300 dpi( с толкова сантиметри и резолюция, станаха около 3500 пиксела страната), обаче никой сайт не ми ги приема T_T
~~~
Къде да ги покажа? Даже и hit.bg не ме логва >.<""
Плесни ги в Бгшер или дата.бг. btw в i.data.bg не ми е правело проблем за колкото и да е била резолюцията на снимката ~
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Сеп 24, 2008 4:55 pm |
 |
Tra[n]ceR |
Let there be SPAM! |
 |
Регистриран на: Съб Юли 16, 2005 8:28 am Мнения: 19347 Местоположение: Out of Space
|
Качвайте ги в наща галерия - в renders папката примерно
http://snimki.animes-bg.com/categories.php?cat_id=107
Направих тази папка да се качват автоматично всички картинки без да минават за проверка
На frozen също е много добро предложението, но трябва да се помисли за него  твърде ечи е  Вие какво мислите по въпроса?
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|