Най-после интересна глава. Надявам се Саске да ослепее, а и сега вече в Коноха ще разберат къде е той. Ще има и среща на Кагетата дано най-после видим битка срещу Акатски. Пък и щом тренировката на Наруто свършва сигурно ще извади някоя техника и ще иде срещу Саске. Дано само да не покаже глупост и да тръгне да му помага и да го спасява. Абе като цяло чакам с нетърпение нещата в мангата да се раздвижат и да има яко меле.
Публикувано на: Пет Сеп 19, 2008 11:22 pm
SHADOWSONG
Регистриран на: Съб Мар 31, 2007 11:48 am Мнения: 2219 Местоположение: Харманли!The town :D!
Да главата найстина беше доста интересна поне за мен..... Пак се говореше за новия нинджа свят за който се говори от 1 - 2 тома на сам.... Остана само Лисичката.....
Публикувано на: Съб Сеп 20, 2008 1:38 am
Wind_Falcon
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
Ми, тръгнаха да правят това, което трабваше отначало - война с Акатски. Ми да се надяваме на як екшън...(ма в тия глави кадето нищо не се развива, нз...)
Всичко яко се събират Кагетата. Наруто ще разбере,че Раикагето е пратило армия или ония тримцата срещу Саске.
Завършил тренировката си ще отиде със Сакура и Саи да го спасяват Или сам ще тръгне да изпревари Раикагето.
Не знам но се очакват доста битки за напред.
_________________ Buy manga support your favorite authors and artists ONE PIECE BATTLE GROUND COMING SOON
Заглавие:
Публикувано на: Съб Сеп 20, 2008 10:47 am
TheWhiteFang*
Регистриран на: Пет Апр 27, 2007 6:29 pm Мнения: 400 Местоположение: Стара Загора
дано да му сложат други дрешки , че тея как не се скъсаха
Последните два чаптъра ме изненадаха приятно Надявам се и за напред да е така, но дълбоко ме съмнява...
Новите агенти ме радват Свежари са
Публикувано на: Нед Сеп 21, 2008 11:45 pm
krumisimo
Очертаващата се кагесреща ще е доста интересна... Мадара ако е Мизукагето, така на срещата ще разбере какви са плановете на другите нации и ще може да им противодейства по най-добрия начин... Той е The Big Mastermind все пак...
Хм... а дали па Алое Вера нема да се окаже по-мощен от тОбито и Пейн Ма Кишимото направи опашатите зверове да изглеждат като домашни любимци вече, нема такава тъпотия. В днешно време всички са по-силни от тях.. пфф...
SayanMk написа:
Хм... а дали па Алое Вера нема да се окаже по-мощен от тОбито и Пейн Ма Кишимото направи опашатите зверове да изглеждат като домашни любимци вече, нема такава тъпотия. В днешно време всички са по-силни от тях.. пфф...
Не .... просто Sasuke > all
Заглавие:
Публикувано на: Сря Сеп 24, 2008 10:25 am
Hajutze
Финалната битка ако не включва конохамару тая манга не струва =/ тоя е неква скрита лимонка.
Заглавие:
Публикувано на: Сря Сеп 24, 2008 6:15 pm
banana
Регистриран на: Сря Май 02, 2007 10:12 pm Мнения: 711 Местоположение: In the Dawn of Nothingness
Не бих казал загубена.Видяхме Хубавеца какъв е станал,видяхме кода оставен от Джирая,видяхме и Пейн .
Направо да подскочиш от радост за такава глава (като се има предвид бозата през повечето време)
Изобщо последните два чаптъра бяха добри...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 72 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения