|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 5:11 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 11 мнения ] |
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Предложение за чадър /магазин за такива Публикувано на: Сря Сеп 24, 2008 12:10 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 24, 2008 12:47 am |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
OMFG, ти на съботните аниме срещи не ходиш ли?
Nvm, ако искаш свестен чадър, в подлеза при Спиртната палата (на ъгъла на бул. Васил Левски и Ген. Гурко), или при Баба Яга, или както го знаеш, има един магазин, в който ми предлагаха чадър за 13 лева. Ориентирай се по цената.
Поне съм сигурна, че е баш от тия "с дървената и заоблена дръжка" *nod*
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 24, 2008 8:36 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Налага ли се да снимам магазина, за да докажа, че продават чадъри? Това, че магазинът не е само за чадъри, а и за чанти, куфари и прочие, не значи, че няма и чадъри там. Не, не говорех за онзи боклук магазин, който е баш при изхода на подлеза.
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Сеп 25, 2008 10:49 am |
|
mona_fei4kata |
|
|
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 7:21 pm Мнения: 970 Местоположение: homeless =D
|
Аз си купих преди няколко години чадър от Патриарха и съм мн доволна : ) Магазинчето още стои, често го скивам, има много разцветки и ралични видове чадъри - автоматици, полуавтоматици и обикновени... Има да се продават чанти и куфари и се слиза по едни стъпалца, но сега за посоката На дясно В сми, като си с гръб към НДК и поемаш на дясно и наблизо е магазина, то там имаше и няколко, ако не се лъжа.
ПП. за посоката не ми вярвай много >< надявам се да съм помогнала
|
|
|
|
Заглавие: Re: Предложение за чадър /магазин за такива Публикувано на: Чет Сеп 25, 2008 10:00 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
|
SayanMk написа: Тия с дървената крива дръжка ще ги търся след 40тина години, като изпращам внучетата на даскало ;]
Не са с крива дръжка, за които ти говоря, с топчеста са. И са баш сгъваеми.
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Сеп 30, 2008 7:33 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
http://zazz.bg/play:af84980f
Бах казал, че ще се похваля И на майка ми взех с по-кофти дръжка, но пък уж по-здрав. От магазин на Естил точно в подлеза на бул. Левски. А за моя обиколих цяла София... Аман от чадъри със МЕГА-смотани дръжки... Или ще са БАСТУНИ или ще са автоматици с незабележима женска дръжка, или ще са баси кривите трътни, дето не мога посмъртно да ги хвана с ръка... а чадър с 2 пръста да държиш при вятър не е най-удобното нещо.... Та в крайна сметка, от ТУРБО-забито базарче на пиротска, за 12лв, със супер удобна дръжка, макар и не черен ->
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 11 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|