Дата и час: Сря Фев 12, 2025 10:54 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 10 от 37 [ 541 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 37  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 22, 2008 2:04 pm 
Аватар

Omega Red написа:
лалала... Една кратка, поемаща дъх пауза
лала...

Въобще не се очертава да е кратка :wink: Аз си го смятах по 3 чаптъра на човек, но като гледам с какво темпо се развива действието - 3 чаптъра средно си е абсурдно... Което грубо прави 1 годинка - леко скучновата арка ( поне на мен не ми беше кой знае колко забавно :roll: , пък и въобще не ми се чете - кой къде се е намерил и докато се осъзнае, че трябва да тръгне и докато пропътува разтоянието до ША, па и объркани маршрути ще има (Zoro) на мен ще ми се изчака чакането... и не само) Реално погледнато това трябва да се случи в рамките на дни, защото трябва и Ace да спасяват... мисля че нямат много време за губене, а точно това става до момента :? И аз мисля като Сайан, не му е сега времето...

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 22, 2008 3:03 pm 
Аватар

За мен времето би било от значение само ако бях смъртно болен, умиращ. Тогава щях да пиша на Ода и да го помоля да дойде при мен и да ми разкаже края на OP :)
Да чукам на дърво -> не съм и съответно не бързам за никъде :D :D :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 22, 2008 8:12 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ми тва не е оправдание. В момента чупя мишката така и така, щото Черния рицар се рита с адмирал заради тях, а те си бият че#(%ии =/

Бих предпочел класическия модел в случая. А именно - пауза. Някакво отклонение от 3-4 чапа. Връщане в действието, ама напред, когато вече почват да се събират в новия свят и СЛЕД това една по-дълга, уж разпускаща арка, в която да си разказват с флашове кой е през какво е минал :>

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 22, 2008 8:25 pm 
Аватар

Това с разказването на истории случвало ли се е въобще ?

Някъде бях набарала момент, в който ставаше въпрос за нещо от началото и новите от екипажа не бяха осведомени, което ме наведе на мисълта, че въпреки че всеки ден са заедно на кораб сред пустото море, те не си обсъждат случки от миналото о.О За какво ли си дрънкат по цял ден?

Та това с флашовете и разказите щеше да е нещо ново, хубаво, кратко и сплутяващо екипа :)

малко отклонение от темата :D

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 22, 2008 8:55 pm 
Аватар

Е да Ода ако направи както вика саян ще е добре но както съм се убедил определено ще ни изненада сега няколко чаптъра затишие и после бум както в Архипелага тея няколко чаптъра в Архипелага направиха толкова постове във темата от колкото за няколко месеца преди :lol: ..... Та не се отчайваите In Oda we Trust...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 22, 2008 9:41 pm 
Аватар
Цар Алко

То си е ясно, че я прати при майката на Лола, все пак и Лола беше там когато мечока ги размяташе като лайняни вестници в ТБ. Все си мисля, че тази техника с очите, която използва Шанкс и Луфи прояви някакви наченки може да я усъвършенства на този остров (змии, хипноза и тн), а и отделно разтягащата техника този път по-гъвкав да стане.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 22, 2008 11:05 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ммм, мне, т'ва което Шанкс използва е просто аура. Т'ва си е да си до толкова мощен, че самото ти излъчване и присъствие да убива... Лъфи колко жени още трее да мине, за да го придобие т'ва, ше ни тряя още един свят, щом тоя е вече на половината...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 22, 2008 11:49 pm 
Аватар

SayanMk написа:
Лъфи колко жени още трее да мине, ...

=))

е все от някъде трябва да се започне ... един остров с амазонки е добро начало :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 23, 2008 10:20 am 
Аватар

ако гледам силуетите на Йонкото не виждам някой супер красавица там >.> освен ако не изхождат от идеята че силата е красота и майката на Лола прилича на нея, но е супер силна :lol: ама четах някъде че канджито за Empress е различно по значение от това, което се ползва за Йонкотата, затуй си мисля че е по-вероятно тази да е последния шичибукай (още повече заради животинската тема в името й - Боа)

а черния рицар се риташе с адмирал за да предпази Мугиварата от нещо, за което не са готови - сега като ги няма там едва ли ще му е трудно да победи (поне такъв вид си даваше) тъй че не го мисля него; още повече че се е случило преди три дена пък и никой не го е молил да се меси: просто едва ли Ода би ни показал на тоя етап една all-out битка между двама толкова силни опонента

сори, ама това е One Piece - не мога да гледам на него по друг начин освен с идиотски оптимизъм -.-" затуй и последните чапове ме радват максимално - бак ту адвен4ъринг ^^

сега се надявам и Ханкок да подскаже какво се е случило - ако е шичи, значи се връща от Шичибукай vs. Белобрадия :nod:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 23, 2008 3:34 pm 
Аватар

Незнам ама Ода вече се побрка много волагиразам вкарва ..Скоро нищо чудно да стане + Еччи : D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 23, 2008 9:12 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

PA3YM написа:
кво се е случило - ако е шичи, значи се връща от Шичибукай vs. Белобрадия :nod:

Oh Shi-
Забравих, че сме 3 дни напред.... съдбата на Ейс трябва да е решена...
За да се върне Шичибукай от тая битка, начи Мустака е паднал ...
С него и Ейс....
С това започва и един от най-големите инциденти в историята...
А дано.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 23, 2008 9:44 pm 
Аватар
Цар Алко

Ейс няма да падне, ако ще и онзи татуирания в лицето ще дойде, но Ейс няма да падне.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 23, 2008 10:11 pm 
Аватар

баща му искаш да кажеш :P амм дано да видим нещо такова .... и аз нейскам Асе да умре :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 23, 2008 10:34 pm 
Аватар

ЕЕ не искам да отписвам Ейс толкова скоро много малко сме видели от него (Като изключим филърите от анимето) .... А и е с логия огнен плод ..... Което е яко... :lol: Но пък татуйрания фейс може да се е появил не се знае....И да ги е захвърлил сички там... :lol: Zabimaru в ОР едно съм забелязъл и ми е супер гот или даден герой ще е яка мацка ( Робин, Виви, Русалката) или ще е некъв изруд...(Лола).....А острова тъй като е фрашкан с "амазонки" е пълно с грозни и яки мадами.....

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 24, 2008 12:00 am 
Аватар

Според мен няма да вземат нов човек.И така са си супер яките пичове.Нямат нужда нито Зоро да учи при Mihawk(просто прочетох коментари,които ми направиха впечатление),нито Луффи да се огъва като змия и нито какви-то и да е супер яки ъпгрейди ,с които да пребият всички адмирали и всички Shibukai заедно :).
Ейс няма да умре,ще му бъде публично отрязана главата,макар че белия мустак няма да го позволи.Тогава определено ще му направят капан и ще бъде доста интересно.
А луффи определено има аурата на Шанкс и на онзи черен рицар,успя да повали онази крава с рогата :lol:.Сега наистина ще му бъде весело при тези амазонки.
Доколкото до другите,според мен онзи shibukai беше питал Зоро къде иска да отиде,но той не му отговори и затова просто ги прати насам,натам.(а не че е объркал мястото на sanji и луффи.... :lol: :lol: sanji in the land of meat) Всъщност ги спаси от сигурна смърт по този начин.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 10 от 37 [ 541 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 37  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]