|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 11:05 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 22, 2008 2:04 pm |
![Аватар](http://i27.photobucket.com/albums/c155/mona_fei4kata/0A304826-Copy.jpg) |
mona_fei4kata |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 7:21 pm Мнения: 970 Местоположение: homeless =D
|
Omega Red написа: лалала... Една кратка, поемаща дъх пауза лала...
Въобще не се очертава да е кратка ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Аз си го смятах по 3 чаптъра на човек, но като гледам с какво темпо се развива действието - 3 чаптъра средно си е абсурдно... Което грубо прави 1 годинка - леко скучновата арка ( поне на мен не ми беше кой знае колко забавно ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) , пък и въобще не ми се чете - кой къде се е намерил и докато се осъзнае, че трябва да тръгне и докато пропътува разтоянието до ША, па и объркани маршрути ще има (Zoro) на мен ще ми се изчака чакането... и не само) Реално погледнато това трябва да се случи в рамките на дни, защото трябва и Ace да спасяват... мисля че нямат много време за губене, а точно това става до момента ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) И аз мисля като Сайан, не му е сега времето...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 22, 2008 8:25 pm |
![Аватар](http://i27.photobucket.com/albums/c155/mona_fei4kata/0A304826-Copy.jpg) |
mona_fei4kata |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 7:21 pm Мнения: 970 Местоположение: homeless =D
|
Това с разказването на истории случвало ли се е въобще ?
Някъде бях набарала момент, в който ставаше въпрос за нещо от началото и новите от екипажа не бяха осведомени, което ме наведе на мисълта, че въпреки че всеки ден са заедно на кораб сред пустото море, те не си обсъждат случки от миналото о.О За какво ли си дрънкат по цял ден?
Та това с флашовете и разказите щеше да е нещо ново, хубаво, кратко и сплутяващо екипа
малко отклонение от темата
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 22, 2008 9:41 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
То си е ясно, че я прати при майката на Лола, все пак и Лола беше там когато мечока ги размяташе като лайняни вестници в ТБ. Все си мисля, че тази техника с очите, която използва Шанкс и Луфи прояви някакви наченки може да я усъвършенства на този остров (змии, хипноза и тн), а и отделно разтягащата техника този път по-гъвкав да стане.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 22, 2008 11:49 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=21846.jpg) |
Omega Red |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
SayanMk написа: Лъфи колко жени още трее да мине, ...
е все от някъде трябва да се започне ... един остров с амазонки е добро начало
_________________ Babyface, East Side Gunz gang member - Cri-kee "The Lucky"
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 23, 2008 10:20 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2544_1247044367.png) |
PA3YM |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
ако гледам силуетите на Йонкото не виждам някой супер красавица там >.> освен ако не изхождат от идеята че силата е красота и майката на Лола прилича на нея, но е супер силна ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ама четах някъде че канджито за Empress е различно по значение от това, което се ползва за Йонкотата, затуй си мисля че е по-вероятно тази да е последния шичибукай (още повече заради животинската тема в името й - Боа)
а черния рицар се риташе с адмирал за да предпази Мугиварата от нещо, за което не са готови - сега като ги няма там едва ли ще му е трудно да победи (поне такъв вид си даваше) тъй че не го мисля него; още повече че се е случило преди три дена пък и никой не го е молил да се меси: просто едва ли Ода би ни показал на тоя етап една all-out битка между двама толкова силни опонента
сори, ама това е One Piece - не мога да гледам на него по друг начин освен с идиотски оптимизъм -.-" затуй и последните чапове ме радват максимално - бак ту адвен4ъринг ^^
сега се надявам и Ханкок да подскаже какво се е случило - ако е шичи, значи се връща от Шичибукай vs. Белобрадия
_________________ GIDA owns U! ![Изображение](http://img237.imageshack.us/img237/6296/kukukusz8.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 23, 2008 9:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Ейс няма да падне, ако ще и онзи татуирания в лицето ще дойде, но Ейс няма да падне.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 24, 2008 12:00 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8276.gif) |
Haxx0r |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Според мен няма да вземат нов човек.И така са си супер яките пичове.Нямат нужда нито Зоро да учи при Mihawk(просто прочетох коментари,които ми направиха впечатление),нито Луффи да се огъва като змия и нито какви-то и да е супер яки ъпгрейди ,с които да пребият всички адмирали и всички Shibukai заедно ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) .
Ейс няма да умре,ще му бъде публично отрязана главата,макар че белия мустак няма да го позволи.Тогава определено ще му направят капан и ще бъде доста интересно.
А луффи определено има аурата на Шанкс и на онзи черен рицар,успя да повали онази крава с рогата ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) .Сега наистина ще му бъде весело при тези амазонки.
Доколкото до другите,според мен онзи shibukai беше питал Зоро къде иска да отиде,но той не му отговори и затова просто ги прати насам,натам.(а не че е объркал мястото на sanji и луффи.... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) sanji in the land of meat) Всъщност ги спаси от сигурна смърт по този начин.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|