|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 2:53 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Big Brother 4 Публикувано на: Нед Сеп 21, 2008 11:39 pm |
|
BloodAngelAira |
|
|
Регистриран на: Чет Дек 22, 2005 3:53 pm Мнения: 1074 Местоположение: Gaia
|
Сега чух ,че почвал нов сезон,някой ще я гледа ли тази простотия.Аз съм гледал само 1 епизод от немския и останах с впечателението че е глупост,а даже имах и възможност да се спречкам с един от наще ''Брадъри'' (Пацата ) Е давайте мнения .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 22, 2008 12:41 am |
|
niksaan |
|
|
|
Простотия, селяния - важното е да е забавно. А лично мен на моменти доста си ме е забавлявало. Особено когато Пацата тормозеше оня хермафродит в ... май ББ3 беше - тогава със сълзи съм се смял Така че и на това ще дадем шанс пък кво ще стане ще видим ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 22, 2008 9:55 am |
|
BloodAngelAira |
|
|
Регистриран на: Чет Дек 22, 2005 3:53 pm Мнения: 1074 Местоположение: Gaia
|
Пацата си го отнесе .Бтв не се ли говореше ,че по едно време са я били ограбили таз къща и нямало да има сезон.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 22, 2008 11:41 am |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9846 Местоположение: PervTown
|
за 4 низнам... е днеска май ке почва и ше видим как ще да е
ама кат доде 5 ке се стараеме да е весело щото ша искам и аз да съм вътре
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 22, 2008 12:52 pm |
|
WrathOfGod |
|
|
|
K4HVD написа: Незнам кой нормален човек би го гледал. Това потвърждава мнението ми че човек като индивидуалност може да е интелигентен, но масата е с интелектуалния капацитет на табуретка. Даже не избират нормални хора (освен 1ББ май) а кви ли не олигофрени за да може зажаднялия за зрелище зрител да се блещи на идиотщините им.
"Коефициентът на интелигентност на съществото, наречено тълпа, е корен квадратен от броя на хората в нея."
Прачет
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 22, 2008 1:25 pm |
|
N1ghtShade |
|
|
Регистриран на: Сря Авг 29, 2007 11:23 pm Мнения: 746 Местоположение: Плевен
|
BloodAngelAira написа: Пацата си го отнесе .Бтв не се ли говореше ,че по едно време са я били ограбили таз къща и нямало да има сезон.
Не знам дали е така но и на мен едни приятели ми казаха че некви цигани ограбили къщата
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|