|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 7:20 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Окт 31, 2007 11:18 pm |
|
victor_1988 |
|
|
Регистриран на: Вто Май 02, 2006 9:57 pm Мнения: 3161 Местоположение: Sofia
|
jana-chan написа: и аз трима отказах 2 думи-яой и доджинши и ся си мислят че всияки анимета са педалска работа
И за какво им ги показа? Като ще зарибявате някой съобразете се с неговия вкус. И аз да бех на тяхно място, и аз щях да реагирам по същия начин.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 21, 2008 6:11 pm |
|
vivianne |
|
|
Регистриран на: Вто Юни 26, 2007 8:33 pm Мнения: 181 Местоположение: София
|
Отказах една приятелка, защото с друга приятелка ( ) постоянно говорим за анимета, манга, японски...ии тази първата вече не може да ни трае и казва, че няма да погледне аниме (въпреки, че изгледа Vampire Knight и й хареса, обаче се закле, че няма да гледа друго ).
И затова, така да се каже, я отказах от аниметата, но заслугата не е само моя .
Последна промяна vivianne на Пон Ное 17, 2008 12:56 am, променена общо 2 пъти
|
|
|
|
Заглавие: Re: Колко души сте отказали тотално от анимето? И как? Публикувано на: Чет Апр 08, 2010 12:18 pm |
Kesshou |
|
|
Регистриран на: Пет Мар 06, 2009 11:16 pm Мнения: 638 Местоположение: Heaven
|
Ами сега в школо по информатика, понеже няма какво да правя, чета мангата One Piece.. аз я бях чел тая манга, ама не цялата, ами само определени моменти. И някой като ме пита "К'ви са тия графики" или "К'ви са ти драсканици", или някой, който разбере какво са "С тия глупави детски ли се занимаваш?" направо ме отвращават такива хора... случва се, някой да се заинтересува, но то пък ще се случи точно тогава да гледам яой... а ако предложа на някой да си дръпне манга или аниме, четат първия чаптър/гледат първия еп и почват да се извиняват на Бога... а какво не им харесва във Fullmetal Alchemist /това на двама вече съм го предлагал, щото те от такива неща се интересуват по принцип../
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|