мангата е наистина страхотна, свърших 5 том току-що и ми става все по-интересна, хареса ми първата официална битка на Ики тейм Особенно частта където се състезаваше Казу, и там където Ики прескочи лидера на "Съблезъбите тигри". Изобщо супер, жалко че не мога да чета японски, но ще го преживея, групата която го сканира поне не се бави много ( или поне на мен така ми се струва).
Всъщност много се бавят. Ма нали затова сме се хванали с Cagalli да я превеждаме ^^ Като ни свършат изпитите пак почваме на бързи обороти. Сега ще трябва да се задоволиш до 67-ми чаптър
По въпроса, който повдигна Hellscream. Освен ако Ринго може да прави същият infinity atmosphere като Оуму силно ме съмнява тя да е вкарала в болницата Симка. Въпреки че по това време никъде не се вижда Оуму става ясно, че може да използва техниката си и от голямо разстояние. Така натроши челюстта на Габиши и уби птичката на Симка. Така че най-вероятно Оуму е пребила Симка. Иначе за истинската сила на Симка и Ринго още никаква информация май че няма.
Междудругото я обясни малко тиа инфинити сфери,щот знам малко японски колкото да си превеждам разговорна реч... а и нищо не разбрах от 127 нататъка чаптерите,нз що ма не схващам тиа последните работи
Честно казано и аз не съм кой знае колко наясно с това защото го четох малко отгоре-отгоре, но това което разбрах е : Всички техники с АТ-та се наричат Infinity Atmosphere. Техниките на Габиши и Акира са доста сходни и затова за тях се казва, че използват еднакъв Infinity Atmosphere. Техниките за контрол на водата и огъня съответно на Оуму и Спитфайър също са приложения на Infinity Atmosphere. Идеята е че при всяка от тях използваш въздуха по определен начин за да създадеш определен ефект. Примерно техниките на Акира и Габиши използват кинетичната енергия на АТ-тата си за да създадат вакуум и по този начин да разкъсат обекта срещу когото са насочени. Техниката на Спитфайър използва триенето на въздуха както си е обяснено още в началото. Тази на Оуму честно казано ме домързя да я прочета по-внимателно, но в общи линии въздейства на водата по определен начин.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 28 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения