|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 9:31 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юни 21, 2006 2:22 am |
|
Sauron |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 1:46 pm Мнения: 805 Местоположение: In the land where I am surrounded by cute 18 years old japanese schoolgilrs
|
Мда, хубав епизод Аз за пореден път се чудех кое е това момиче от ОР-то със хубавите очи и синя коса и най-после разбрах.
Чакам с нетърпение следващият епизод
П.С. А Юко, wow няма такава героиня досега
_________________ Find/Share Your Link
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юни 21, 2006 8:06 am |
|
Jun-Kun |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 10, 2005 12:25 pm Мнения: 479 Местоположение: The Mazokus' Kingdom
|
Cagalli написа:
Имам гоооо
_________________ if i lay here if i just lay here would you lay with me and forget about the world
let's waste time chasing cars
anime chronicles and links
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 25, 2006 9:12 pm |
|
Sauron |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 1:46 pm Мнения: 805 Местоположение: In the land where I am surrounded by cute 18 years old japanese schoolgilrs
|
Мдаа, и аз успях да го видя това (то си беше очевадно де )
Иначе пак много добър епизод (всеки път си го казвам, но какво да се прави)
_________________ Find/Share Your Link
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 16, 2006 3:56 pm |
|
Freya |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 21, 2006 8:56 pm Мнения: 802 Местоположение: Yuuko's Shop
|
Хммм, нещо отдавна гледам не съм се разписвала в тая тема.
Та да... първо епизодът беше сладурски, няма да сбъркат продуцентите на анимето, ако продължат в същия дух и си карат по мангата, вместо да ми измислят разни врели-некипели. Бтв, анимацията за щастие също малко са я пооправили, пък и Мишикорп си пооправиха рилийзите, тоест.... доволна съм, така вече нещата са по-добре.
А иначе гледам, че Юко си е добавила вече и меча на Ашура в колекцията да хваща прах. (или пък планира да си тупа килимите с него, както прави с жезъла на Фай -_- )
Очевидно смятат много по-често да включват Зашики Уарашито в анимето, отколкото в мангата. Е, това е логично, тя е сладурана, ще вдига рейтинга.
P.S. И за последно..... след толкова много време с мангата и анимето, Домеки продължава да ми лази по нервите... Duh...
P.P.S. А миналият епизод не написах нищо за него, макар че заслужава. Макар че нямаше особено действие, самата атмосфера и диалогът бяха чудесни. Това не е учудващо - все пак историята на новелата е писана от човекът, който сега прави новелите по Death Note.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|