Дата и час: Пон Фев 24, 2025 11:37 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 8 от 30 [ 450 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 30  Следваща
Кого искате да оправи Хаус?
 Камерън  16%  16%  [ 24 ]
 Къди  34%  34%  [ 51 ]
 Форман  6%  6%  [ 9 ]
 Оргия Оргия оргия!  44%  44%  [ 67 ]
Общо гласове : 151

Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 16, 2008 9:19 pm 
Аватар

Оргияяяяя! :twisted:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 18, 2008 8:42 pm 
Аватар

"Спешно отделение" пасти да яде! =)) =)) =)) Хаус си е култ отвсякъде :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 16, 2008 12:35 pm 
Аватар
Silent Assassin

ей хора, днес е 1ви епизод на новия сезон по Fox. утре до вечерта сигурно ще е в някои международни торенти :)
Знае се че Уилсън напуска болницата и Хаус. ама повече не ми се чете от предварителното инфо, че да не си разваля удоволствието ;)

Сезон 4, епизод 2
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 16, 2008 2:55 pm 
Аватар

Йей, най-накрая новия сезон :wave:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 16, 2008 9:00 pm 
Аватар

Palachinka*_* написа:
"Спешно отделение" пасти да яде! =)) =)) =)) Хаус си е култ отвсякъде :D

Че те тия двете нямат нищо общо...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 16, 2008 9:04 pm 
Аватар

Този сезон е убийствената зарибявка :lol: така съм се смяла на някои от изцепките на Хаус че няма накъде.

Няма нищо общо със спешно отделение и според мен.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 17, 2008 10:50 pm 
Аватар

Епизод 1 NICEEEEEEEEEE.Изражението и предполагаемите чувства на Хаус бяха безценни накрая на епизода :!: "We are not friends anymore, House.I am not sure if we ever were"?!?!Дали всичко не е част от някакъв мастър план да го накарат да се държу нормално :o

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 18, 2008 2:21 am 
Аватар

абе яко overhype-нато си е филмчето, квото и да си говорим.
става за гледане, на моменти е забавно, ама като цяло си е яко BOZA XD

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 18, 2008 9:50 am 
Аватар

HollowMan написа:

Боза вьобще не е, щото няма абсолютно нищо общо с който и да е друг сериал.
Но да преувеличено е. Но на мен много ми харесва. Един от малкото сериали, които могат да предизвикат истински чувства...
Не за друго ами щото не е няква тийн сапунка и актьорите в тоя сериал са добри. Но пък става и смях, пък и научих много биология от тоя филм... :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 18, 2008 1:10 pm 
Аватар

House is back with 5th season ! :spinin:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 18, 2008 5:17 pm 
Аватар

snookie написа:
HollowMan написа:

Но да преувеличено е. Но на мен много ми харесва. Един от малкото сериали, които могат да предизвикат истински чувства...
Не за друго ами щото не е няква тийн сапунка и актьорите в тоя сериал са добри. Но пък става и смях, пък и научих много биология от тоя филм... :lol: :lol:

pfwahahahahahaha

баш боза Е.
и то яка.
първо, има общо с всеки друг US сериал по плоския сюжет, елементарната "поука" и, тва което най ме дразни - неадекватно сълзливите "драми" на героите. ред сълзи ред сополи, as usual. да не говорим че е правен за хора без почти никва обща култура...
а толкова "уникалното" му чувство за хумор е забавно... до третия епизод XD

а тва че на тебе ти предизвиква "истински чувства" ( :hotl: ) си е лично твой проблем :wink:
сериала е безумно плосък.
а има толкова по-смислени телевизионни продукции, че чак е обидно да се сравняват с тва...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 18, 2008 5:54 pm 
Аватар

HollowMan написа:
snookie написа:
HollowMan написа:

pfwahahahahahaha

баш боза Е.
и то яка.
първо, има общо с всеки друг US сериал по плоския сюжет, елементарната "поука" и, тва което най ме дразни - неадекватно сълзливите "драми" на героите. ред сълзи ред сополи, as usual. да не говорим че е правен за хора без почти никва обща култура...
а толкова "уникалното" му чувство за хумор е забавно... до третия епизод XD

а тва че на тебе ти предизвиква "истински чувства" ( :hotl: ) си е лично твой проблем :wink:
сериала е безумно плосък.
а има толкова по-смислени телевизионни продукции, че чак е обидно да се сравняват с тва...

Ъм не мисля че сериала е БОЗА!Това че има отличителни черти на американска продукция е вярно(сигурно защото е такава ама това май го казвам просто заради самата суета :lol: )но като всяка монета си има и друга страна която на мене лично много ми харесва.Първо начина по който Хаус се отнася с всеки не е относителен за всеки сериал!Второ чувството му за хумор си е характера му на гадно копеле което всеки в болницата мрази или ненавижда,така и трябва да бъде,не мога да си представя доктор да се отдаде на емоции докато си върши работата(то сигурно и за това им викат че са големи касапи особенно хирързите)трето героят който пресъздава Хю Лаурие е много труден за него защото той е комик по начало....а според мене се справя чудесно с работата си!А може ли да ми кажеш по на длъжко защо не ти харесва сериала освен че е американски и хумора в него!?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 18, 2008 7:16 pm 
Аватар

Dypeshnik написа:
Ъм не мисля че сериала е БОЗА!Това че има отличителни черти на американска продукция е вярно(сигурно защото е такава ама това май го казвам просто заради самата суета :lol: )но като всяка монета си има и друга страна която на мене лично много ми харесва.Първо начина по който Хаус се отнася с всеки не е относителен за всеки сериал!Второ чувството му за хумор си е характера му на гадно копеле което всеки в болницата мрази или ненавижда,така и трябва да бъде,не мога да си представя доктор да се отдаде на емоции докато си върши работата(то сигурно и за това им викат че са големи касапи особенно хирързите)трето героят който пресъздава Хю Лаурие е много труден за него защото той е комик по начало....а според мене се справя чудесно с работата си!А може ли да ми кажеш по на длъжко защо не ти харесва сериала освен че е американски и хумора в него!?

първо - тва е най-тъпия сериал с хю лори.
второ - макар и оригинална на пръв поглед, идеята и реализацията на сериала не са кой знае колко нечувани/невиждани досега. нито циничното чувство за хумор встил реймънд чандлър (и оттам натаък всеки, който го копира), нито замисленото като крими-загадка разгадаване на болестта във всеки епизод. само дето при един герой стил Холмс можеш да му проследиш мисълта и да му се накефиш, а тука, тъй като не сме доктори (а и 80% от зрителите апропо) и да ми кажат че от болестта на Курамиянко се появяват червенио петна с лика на Ленин по гърба на пациента и тва обеснява всичко - пак ще му се вържа. схващаш ли - взимат разни елементи, съчетават ги по нов начин и воала! готино е, интересно е, става за гледане, ама не е убер-хипер якия сериал на света. и със сигурност не е стойностна драма, за каквато има претенции. има евтин (макар и доста приятен) хумор, и интрига, която главния герой разгадава във всеки епизод, макар и след един момент да става леко скучно. отношенията между героите от друга страна, тва което би трябвало да е sub-plot или уатева са абсолютно малоумни. героите са плоски, с най-безсмислено-нереално-глупавите взаимоотношения помежду си на ниво евтин ситком. каквито са и основните достойнства на сериала - на нищо повече от ситком...

и не съм казал че не ми харесва, щото е американски, а щото е боза, по начина по който съвременните американски сериали тип "драма" са боза.
и хумора не съм казал че не ме кефи, казах че не е достатъчен за да направи сериала не-БОЗА.

още въпроси? този път препоръчвам по-внимателно четене, поне два пъти, и тогава питай... XD

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 18, 2008 7:38 pm 
Аватар

HollowMan написа:
Dypeshnik написа:

първо - тва е най-тъпия сериал с хю лори.
второ - макар и оригинална на пръв поглед, идеята и реализацията на сериала не са кой знае колко нечувани/невиждани досега. нито циничното чувство за хумор встил реймънд чандлър (и оттам натаък всеки, който го копира), нито замисленото като крими-загадка разгадаване на болестта във всеки епизод. само дето при един герой стил Холмс можеш да му проследиш мисълта и да му се накефиш, а тука, тъй като не сме доктори (а и 80% от зрителите апропо) и да ми кажат че от болестта на Курамиянко се появяват червенио петна с лика на Ленин по гърба на пациента и тва обеснява всичко - пак ще му се вържа. схващаш ли - взимат разни елементи, съчетават ги по нов начин и воала! готино е, интересно е, става за гледане, ама не е убер-хипер якия сериал на света. и със сигурност не е стойностна драма, за каквато има претенции. има евтин (макар и доста приятен) хумор, и интрига, която главния герой разгадава във всеки епизод, макар и след един момент да става леко скучно. отношенията между героите от друга страна, тва което би трябвало да е sub-plot или уатева са абсолютно малоумни. героите са плоски, с най-безсмислено-нереално-глупавите взаимоотношения помежду си на ниво евтин ситком. каквито са и основните достойнства на сериала - на нищо повече от ситком...

и не съм казал че не ми харесва, щото е американски, а щото е боза, по начина по който съвременните американски сериали тип "драма" са боза.
и хумора не съм казал че не ме кефи, казах че не е достатъчен за да направи сериала не-БОЗА.

още въпроси? този път препоръчвам по-внимателно четене, поне два пъти, и тогава питай... XD

Няма да те питам,аз на тебе препоръчвам да не слагаш сериала под един предлог,та и с такова впечатление останах аз от предишния ти коментар че не ти харесва и не съм казал че е най-добрия сериал!Говорех за моето лично мнение и впечатления,които нямат нищо общо с твоите критерии!Та и дай да те питам какви са твоите представи за добър сериал?Само едно ще ти кажа всяко сериалче си има косури,но всеки човек си има собствени причини защо иска да гледа и следи един(или повече)!О май ще се наложи да те питам,колко сериала си гледал с този актьор,че казваш най-тъпия?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 18, 2008 9:19 pm 
Аватар

HollowMan не се обиждай ама опитите ти да се правиш на критик не минават. Ако си мислиш, че с непрестанното повтаряне на "боза" ще убедиш някого в нещо си доста далеч от истината. Пък да сравняваш Хаус с Чандлър и Реймънд е както е популярно да се казва наскоро epic fail :lol: Героя на Лори е много нестандартен и аз лично бая сериали съм гледал, но подобен на неговия не съм виждал. А пък Чандлъровци и Рейммъндци колкото искаш ... Да не говорим, че и другите герои са си готини - особено Уилсън. Така че както се казва "всеки има право на лош вкус" обаче не се опитвай да налагаш своя на останалите камоли пък с доводи от сорта "сериала е боза, хумора е боза, циците на Камерън са боза ..." :wink:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 8 от 30 [ 450 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 30  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]