|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 10:28 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 26, 2008 10:15 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=10386.jpg) |
One_With_Nothing |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Айде - и аз да се разпиша.
Наруто - 2 думи - БО-ЗА-ВО.
Белина - почна мноо добре, зариби ме в началото и дори съм го гледал до някаде. после и то зе да се проточва, безкрайно много филъри, злоупотребиха и опорочиха най-яките идеи в цялото аниме... с една дума - СЛАБО.
Дет ноут - не, чесно, такава яка идея, като тръгнах да чета мангата и да гледам първите 1-2 епизода се изкефих НА МАКС, а тогава даже не се бех зарибил още по анимета (май, не помня точно). не че не може да се намери по-оригинална и грабваща осноива за аниме, но тва с книжката, шинигамитата... МНОО БЕШЕ ЯКО ДА МУ СЕ НЕ ЗНАЕ! обаче главния герой си беше пълен педализатор. ТОЛКОВА ТЪПО ДА СЕ РАЗВИЕ действието при такава яка идея... викам да е престъпление, а? ако го бяха реаизирали както трябва щеше да пъхне Код-Геас в задния си джоб ама НЕ... шибан детективски роман...
Дявоола може да реве - ЕБ*ТИ, очаквах МНОГО ПОВЕЧЕ. голямо разочарование.
Покемон - хъ, тва си е детско. кво сме тръгнали да го плюем?
Ю-ГИ-ОХ - типа има мнооо весела коса, обаче тва не променя факта че смуче остро. освен тва аз съм МЕДЖИК играч, което автоматично ме прави MORTAL ENEMY на всичко свързано с югито.
от други заглавия нямам оплаквания като цяло, ама тва е щот не свалям квото ми видят очите, а гледам отзивите първо и разпитвам тоя-оня струва ли си да се гледа. иначе незнам дали е по темата тва, обаче ще си го кажа - някои принципно готини анимета също щех да включа, но са прекалено KVLT, а и само някои моменти от реализацията дразнят. КАК МЕ ИЗДРАЗНИ КРАЯ НА КЛЕЙМОР НЕ Е ИСТИНА. ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) така да го прецакат... МНООООГО ЗЛЕ. за Тенджо Тенге нЕма да коментирам изобщо. Първите 2-3-4 епизода така зверски да грабват, обаче оттам нататака да няма НИЩО - е тва е гавра.
айде, изляхме достатъчно словесна помия за днеска... тук. отивам да сея хаос и разрушения в другите форуми
_________________ Ако не знаеш къде искаш да отидеш, няма значение по кой път ще тръгнеш.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 26, 2008 9:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=269_1419871212.png) |
Ensenga |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
а няма ли тема в която да флеймим хората които флеймят анимета
baka-tachi
_________________ skype: zenscape
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 28, 2008 7:33 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16270_1357055302.jpg) |
zlobcho |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
Не мога да не се съглася със Safiir, ако вземем да се оплюваме помежду си, тук ще настане ад. Аз например харесвам неща, които много други не харесват и аз също видях любими заглавия тук. Но това не е причина да обиждам другите, само защото имат различно от мен мнение. Най-лесно можеш да си отмъстиш и чисто като оплюеш, пак тук, филм който той харесва ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Така никой няма да има нищо против.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 28, 2008 7:35 pm |
![Аватар](http://i34.tinypic.com/1238779.jpg) |
Angie |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Не мисля, че съм гледала аниме, което да ми е доскучавало толкова колкото Devil May Cry. Изобщо не можах да му хвана сюжета, честно казано, и го зарязах на втори епизод хР Друго, което не можах да издържа, беше The Legend Of Duo. Някой ми го пробута и оттогава търся този човек да го обезкостя. Green Green също ми беше доста скучновато А Наруто продължава да си остава най-колосалната загуба на време през целия ми живот^^ Много се разочаровах и от Vampire Knigt - по едно време почнах да гледам епизодите само заради Канаме и се отказах ^-^
_________________ Hey you, don't you tell me there's no hope at all
![Изображение](http://i38.tinypic.com/15xmkj8.png) Together we stand, divided we fall
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 28, 2008 10:11 pm |
![Аватар](http://i27.photobucket.com/albums/c155/mona_fei4kata/0A304826-Copy.jpg) |
mona_fei4kata |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 7:21 pm Мнения: 970 Местоположение: homeless =D
|
Интересна темичка, цялата я прочетох
Naruto и продължения ме нервят... Bleach - сиг. първите 60 еп. съм се насилвала да ги гледам след което ми стана интересно и после съкна здраво... Elfen lied - мисля, че това е едно от аниметата, които съм оценила най-ниско ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Soul Eater - мн мудно ... Tsubasa Chronicle - това аниме го имам от 2 месеца и все още съм на 7 еп. Ами, за да не продължавам направо ще кажа, че по-голямата част от аниметата, които съм гледала, не ми харесват ... Имам около 40 ГБ анимета, които само кълва, защото не обичам да дропвам -.-'
ПП. manga ownz
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|