|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 11:06 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Сеп 13, 2008 3:14 am |
|
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
Кври срещни е рбят .. вие отдите само да ядете ,.. ебатие срештата .
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Сеп 13, 2008 1:41 pm |
|
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
|
М, писал съм коментар във видимо нетрезво състояние ... и независимо, че бях зле, мислих по същия начин.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Сеп 13, 2008 3:39 pm |
|
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
|
Именно, аре после някой да ме критикува щото съм казвал истината ...
gabba > karaoke bar.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 17, 2008 12:16 pm |
|
Reindgar |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 17, 2006 7:53 pm Мнения: 529 Местоположение: Варна/London
|
DS ти пък де се обаждаш пак много ми е интересно нямахме голям избор както и да е неми се занимава с глупостите ти таман виках да погледна тая тема кво става то спам стаало
_________________ There is a painfully noticeable difference between having a dream and a dream having you.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 17, 2008 2:48 pm |
|
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
|
Reindgar написа: DS ти пък де се обаждаш пак много ми е интересно нямахме голям избор както и да е неми се занимава с глупостите ти таман виках да погледна тая тема кво става то спам стаало
Ми, то няма кво др да стане, тя тая тема ще отиде на 8-ма страница ако няма поне малко спам в нея, все пак дезертирахте в др форум, където да обсъждате " важните " въпроси, свързани с аниме " срещите " където явно целта на излизането е хората да се угояват в някоя закусвалня, ама няма нищо, то опира до организация и контрол.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 17, 2008 3:00 pm |
|
Reindgar |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 17, 2006 7:53 pm Мнения: 529 Местоположение: Варна/London
|
Darkstalker написа: Reindgar написа: DS ти пък де се обаждаш пак много ми е интересно нямахме голям избор както и да е неми се занимава с глупостите ти таман виках да погледна тая тема кво става то спам стаало Ми, то няма кво др да стане, тя тая тема ще отиде на 8-ма страница ако няма поне малко спам в нея, все пак дезертирахте в др форум, където да обсъждате " важните " въпроси, свързани с аниме " срещите " където явно целта на излизането е хората да се угояват в някоя закусвалня, ама няма нищо, то опира до организация и контрол.
там тва ще да е последния спам от мене напраи ми е услуга като незнаеш как седят нещата точно моля не коментираи ако зависеше от мене напално нямаше стапим на заведение много въпроса е че следвам желанията на нарота прави се тема прави се анкета за всяка седмица и точка по въпроса
_________________ There is a painfully noticeable difference between having a dream and a dream having you.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Сеп 17, 2008 7:53 pm |
|
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
|
Нема препинателни знаци. D:
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 29, 2008 10:39 pm |
|
blue- |
|
|
|
Зравейте хора от Варна,
Имам въпросче-Някога не ви ли е идвало на ум Cosplay събиране?
Понеже виждам,че в другите градове явно се събират хората и си мсилех,че и Варна можем да си направим нещо такова..
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 29, 2008 11:51 pm |
|
Reindgar |
|
|
|
blue- написа: Зравейте хора от Варна, Имам въпросче-Някога не ви ли е идвало на ум Cosplay събиране? Понеже виждам,че в другите градове явно се събират хората и си мсилех,че и Варна можем да си направим нещо такова..
работата е следна човек идеята е минавала много пати но винаги упира до основния проблем набяването на костиуми или по скоро средства за тях,иначе момичетата са импровизирали на няколко пъти с каквото имат не беше лошо събраха очите на хората
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|