|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 12:44 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 22, 2008 8:02 pm |
|
goldd |
|
|
Регистриран на: Вто Май 20, 2008 9:42 pm Мнения: 101 Местоположение: Hueco Mundo
|
goldd написа: da го гледам ли или da не го гледам?
Моля ви отговорете ми де
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 22, 2008 9:25 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Първо Clannad, после това, но то още не е започнало да го излъчват.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 03, 2008 8:02 pm |
|
Usagi |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
хич не мога да чакам аз въпреки че понякога онгоинг аниметата са прекалено болезнени
мисля да си го следя и се надявам някоя добра група да го изкара по скоро с яко качество
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 03, 2008 8:37 pm |
Beleg Kutalion |
|
|
|
Това определено е клипчето от постера, но не мога да схвана какво точно се явява. Не съм гледал Clannad, но видях постера и явно ще го изгледам скоро, но искам да попитам каква е връзката с анимето и защо в anidb я няма тази ОVA?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 03, 2008 9:43 pm |
|
Usagi |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
Beleg Kutalion написа: Това определено е клипчето от постера, но не мога да схвана какво точно се явява. Не съм гледал Clannad, но видях постера и явно ще го изгледам скоро, но искам да попитам каква е връзката с анимето и защо в anidb я няма тази ОVA?
това клипче не е ова
а отделни сцени от първия сезон събрани на едно
по принцип са разпръснати из сериите
иначе като изгледаш анимето ще разбереш макар че след като си се спойлнал така едва ли ще ти е толкова интересно колкото ако не го беше гледал това
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|