|
Дата и час: Нед Фев 16, 2025 1:33 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Бихте ли се сбили с някой "просто ей така" ? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 16, 2008 8:45 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
![Изображение](http://store.picbg.net/pubpic/51/CB/206c1a2d2f6951cb.jpg) Бихте ли се сбили с някой, просто "е така", щото сте....
![Изображение](http://store.picbg.net/pubpic/69/A8/caa66f89beac69a8.jpg) - варвари/бунтари/whatever - комплексари - се напили - тъпички - решили, че трябва да биете някой, което си прилича с миналото - се ядосали на някой - се ядосали на някой през интернет (лол!) - преценили, че отсрещния трябва да бъде попребит... (wow) - решили, че ви гледат накриво - решили, че е удобен момент да си измерите силата върху някой напълно случаен човек, нямащ нищо общо 0= - решили, че мацката до вас ще ви се накефи и т.н. ..... Както сигурно сте разбрали не става въпрос, да скочите на бой да защитавате честта си, защото някой ви е закачал, защото някой ви е нападнал или нещо подобно... Питам чисто и просто - ще скочите ли на бой без реална причина. До колко анимес се състои от побойници, вандали и прочее =/ И до колко същите се възприемат като сган или не се... Ежедневно има новини за бити/пребити.. в 21ви век, хората сме си още некви прости животни, разчитащи на инстинкт изглежда =/
Темата е равносилна и за жени и за мъже, изкажете и мнение по въпроса. Не - не по въпроса за ежедневните побоища по улиците, а за вашата позиция от гледна точка Не на жертва, а на нападател? Това, принципно, е дори престъпление все пак....
Та, дайте са да видиме, дали някой път в раздел Новини няма да препознаем някой съфорумец в криминалния кът ;]
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 16, 2008 9:03 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Па аз не мога да се бия...
мене ако ми налетят най-много да фана топките, да му стисна носа, да му настъпя лицето и да бягам...
Друга техника нямам...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 16, 2008 9:04 pm |
NaidobriX |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
мдааа много пъти ми е минавало през ум да хвана някой и да се сбием ма не с лошо или поради някаква друга причина ми просто така както приметно първолаците се млатят по цял ден в училище не че нещо просто си нямат друга работа ....
само дето не съм на тяхната възраст от мн време насам и може да има сериозни последствия а и ми се струва мн тупо като идея
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 16, 2008 9:16 pm |
Beleg Kutalion |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Цитат: Ежедневно има новини за бити/пребити.. в 21ви век
Нека бъдем по- цивилизовани. Ползвайте огнестрелни оръжия.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 16, 2008 9:20 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1680_1304973611.png) |
BloodAngelAira |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Чет Дек 22, 2005 3:53 pm Мнения: 1074 Местоположение: Gaia
|
Galadriel написа: Цял ден изпитвам натрапващо се желание да пребия няколко човека от класа ми. Странно как още първия ден, когато се изтърпяхме за 7 часа, ми дойдоха до гуша.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) аз така си почнах ,збих се с един от класа ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Но наистина понякога е куул да се позбиеш ,и да го отенсете и двамата яко ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 16, 2008 9:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2297.jpg) |
K4HVD |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Сря Яну 18, 2006 9:41 am Мнения: 2192 Местоположение: In the middle of nowhere
|
Tra[n]ceR написа: Почти всеки път като се напия сериозно и има някой дразнещ елемент наоколо се започват тупалките ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) (хубавото е, че рядко става ; )) ![whistle :whistle:](./images/smilies/whistle.gif)
то повечето пъти такава идея ти идва когато си пил.
For meh неееее аз не съм агресивен. по принцип бих се сбило само ако някой ме ядоса много. не виждам смисел въ физическа саморазправа, тва си е живо родо избиване на комплекси.
Наскоро научух някой неща за един човек и добре че го нямаше наоколо и че не съм го вождал от една година щото наистина ми идеше да го оставя полу жив на асфалта
_________________ Най обичам гол по плажа аз да тичам ! ! ! Мечо пух: Колкото повече, толкова повече. И каза Господ: Да нямаш друг Георги освен мене и неспоменавай напразно името Жоро.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 16, 2008 9:30 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Ми аз от време на време ми иде ей така да се сбия с някой ама гледам да се сдържам. Иска ми се, но нормите на които ме е научило обществото ме възпират ^^
И все пак бих се сбил с някой който не е напълно случаен, а познавам поне малко ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Дори и да е по- силен и да ме набие в крайна сметка. Просто колкото и да ми е гадно чувството когато се биеш е много... приятно
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|