|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 1:48 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 21, 2008 3:44 pm |
Beleg Kutalion |
|
|
|
Imari написа: Този първи епизод беше някъкъв много тегав и неясен. Разбира се ще погледам още, но дано не са развалили анимето като цяло.
Какво му беше неясното? Епизода беше страхотен... както и втори. А днес излиза и трети. Само мога да кажа, че много ми харесва. Има огромна промяна за момента в сравнение с Tale of memories, но и са запазени много от нещата, които правеха анимето толкова добро.
Дано да продължават в същия дух.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 21, 2008 9:15 pm |
|
SSJ Kisoso |
|
|
|
Определено започвам с това, че тука нещо куца XD
Може би играта почва не на 3 фронта, а само на два, с което и нема изневери, нема измами. Не бих прибързал да кажа, че историите и миналото на героите са съвсем еднообразни и бледи, защото тепърва ще се разкрие. Минус е, че след два епизода нищо съществено не се случи и все пак не губя надежди. Успяха да 'наслагат' Ренжи в забавна ситуация /и Хиро се появява, но без Мияко... не става XD/.
Песните от OP и ED не падат под предишните, но тези немски писания като фон направо злокобно ми изтръгнаха нервите... ><
/Мизуки е сугоооку кауаии ^^
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 01, 2008 10:24 am |
Beleg Kutalion |
|
|
|
Много хубав епизод. Малко клиширано завърши, но рано или късно трябваше да й го каже и определено ми хареса. А и показаха и старите герои с още едно допълнение (да не спойлвам твърде много).
А моментът със CPR ме накара да се усмихна за добро утро и беше много сладурски.
Направи ми впечатление също, че Tale of Memories беше малко по- "светло". Забелязват се в сегашното аниме повече мотиви свързани със залеза, което засилва атмосферата за умиращата душа на Kuze.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 01, 2008 10:58 pm |
|
Haruka |
|
|
|
Първата грешка на това аниме - немски.
Явно английският се изтърка и не им е достатъчно екзотичен и вече минаха на немски. Защо? За да не разбере никой какви глупости пишат по оп-а /не чак толкова зле, но просто клишета беше поне това, което хванах въобще.
Немският беше само началото всъщност. Не знам дали на мен така ми се струва или ефектите са повече от преди. Вече има ли и 1 минута, която да има с нормална анимация? Не ми харесва нещо така.
Новите истории...ами биват. Не че старите бяха нещо нвероятно. Кузе-сан ми е симпатичен от миналия сезон, но не ме грабва и неговата история. Не знам... Ще го изгледам така или иначе, но само за идеята май.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 14, 2008 9:26 am |
Beleg Kutalion |
|
|
|
Последният епизод беше покъртителен...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 14, 2008 3:23 pm |
|
PCgamer |
|
|
Регистриран на: Нед Юни 11, 2006 9:59 pm Мнения: 971 Местоположение: Monokuro Sekai
|
Beleg Kutalion написа: Последният епизод беше покъртителен...
Получих свръх доза...
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 21, 2008 12:57 pm |
Beleg Kutalion |
|
|
|
Ммм... леееко се опитаха да пресъздадат същия момент като в предния епизод, но с Кузе и нещо не им се получи много добре. Бе относително слаб епизод на фона на 6-ти.
И имаше едно нещо, което ми избоде очите направо. Вижте 14:12 как отстъпва към дървото и 14:27 къде всъщност са вече двамата.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|